fredag 29. september 2017

Beregne takstein

Takkalkulatoren er et verktøy for avanserte mengdeberegninger av takstein fra MONIER. Man kan legge inn målene på huset sitt for å få en omtrentlig beregning på hva som. Slik beregner du forbruket av takstein til huset ditt.

Ved beregning av tak med en mer komplisert form, anbefales det å bruke vårt profesjonelle program til . Skarpnes AS ble grunnlagt i 19er eneste norskeide taksteinprodusent med landsdekkende distribusjon. Før du legger ny takstein på et gammelt hus bør du først. Tenk også på at Benders dobbelkrum takstein.

Når du beregner hvor mange takstein du trenger. Hvor mange takstein pleier det å gå pr kvadratmeter? Med IcoBest takberegningsprogram kan du beregne taket ditt. Dette kan gjøres både av husbyggere/privatbrukere og våre forhandlere.


Nå kan du enkelt beregne hvor mye takstein du . Ved hjelp av vårt IcoBest Beregningsprogram kan du selv beregne hvor mye materialer som vil medgå til ditt prosjekt. For å få pris må du skrive ut beregningen .

Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter.

Lys brun skinnsofa

Meget pent brukt hjørnesofa m/ justerbar lenestol. Ny pris 320i 20kjøpt hos Skeidar i Ski. IKEA - STOCKHOLM, 3-seters sofa, Gammelbo lys brun, , Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og renses.

Sete- og ryggputene gir behagelig støtte for . Velg mellom tekstiler i ulike farger eller gå for en skinnsofa. Norges største utvalg av sofa får du hos Bohus. Her finner du garantert en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem.


Velg blant vanlige 2-seter eller 3-seter . Lekker 3-seter skinnsofa trukket i brunt skinn med sorte, stramme stålben. Sofaen har en innovativ blend i tekstiler - skinn og polyester. STORT UTVALG SOFAER: Skeidar tilbyr et bredt utvalg av sofaer. Furninova Sofa 3-seter Stockholm i fargene Kremhvit, Beige, Brun, Svart, Grå, Lys grå innen Hjem - Sofaer - Ellos. Orleans med støpt kaldskum i både sete og rygg og med høyde regulerbar.


Infini er en kombinasjonsserie med et stort antall moduler, som gjør det mulig for deg å bygge din helt egen variant. Eg hadde valgt svart, me hadde brun før og når me kjøpte ny så blei det svart og kunne ikkje tenke meg brun sofa att. Selv fikk jeg ikke lov til å kjøpe brun, og endte opp med lys beige.

Betongmøbler ute

Fargene er på vei oppover veggene, også på soverommet. Marker gjerne garderobesonen med å male veggene rundt i en rolig farge, som . Vis alle; Stue; Soverom; Barnerom; Gjør det selv.

Grand Hotel + Fargerike - Årets Farge 20møter norsk design! SHOPPING ELLER SEX: Vi skal i hvert fall ikke male soverommet vårt. Og overraskende nok er det ikke den energiske fargen rød som gir . MAXBO har gode tips til hvordan du bør gå frem for å velge rett farge. Det trenger ikke å koste en formue å male soverommet.


Hun har fått materialer og farger til kjøkken, gulv og møbler av meg, og så har. Vi skal male parketten på soverommet og gjesterommet hvitt. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Published by Aida Eriksen at December 15th, 2016. Male Soverom Farge : soverommet hjemme hos trenger å freshes opp litt gulvene . Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør.


Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere, og også farger . Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. Det er blant annet bevist at farger har en direkte fysisk effekt – ikke bare på følelsene våre, men på vår generelle trivsel.

Fliser bak ovn

Silver grey skiferbrudd på nett er en skifer flis so… kr 49pr/m2. Fliser bak peis, bruker man standard fliser? Hei, Jeg har prøvd å men finner ingen konkrete svar. Brukes det spesielle fliser om de skal være bak en peis?


På brannmuren bak ovnen på kjøkkenet var det fliser som vi tok ned fordi de var så slitte. Kjøp fliser, skifer, naturstein, baderomsmøbler og ovner i høy kvalitet hos Modena Fliser. Vi tilbyr et bredt utvalg fliser til gode priser i våre butikker.

Fliser til å ha bak vedomnen Interiørhjørnet. Tenker å ha noe som frisker opp litt, på muren bak vedovnen i. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Jeg begynner å bli ganske lei av flisene bak komfyren min (stygge og gamle), så da lurer jeg på om dere her inne har noen gode tips til hva jeg . Fjerne fettflekker fra veggen over komfyr og vask.


Hvordan fjerne inngrodd fett fra flisene ved komfyren. Lastet opp av FlisekompanietFlisekompaniet i samarbeid med Bonytt gir deg tips og råd for å velge fliser rundt peisen.

Glass, gulvbelegg, fliser eller betong; du har mulighetene når du skal. This Pin was discovered by Vibeke Bertelsen.

Mano kvik kjøkken

Få naturen inn på kjøkkenet med Kviks Mano - kjøkken. Kombiner ditt Mano - kjøkken med en rustikk trebenkeplate og få en kul nordisk stil. Opplev Mano : Håndtaksfritt, hvitt kjøkken i kul dansk design. Light grey harmonerer stilrent . Få en større romfølelse med Mano -vinkelkjøkken med dører i høyglans.


Klikk og se vårt store utvalg.

Mano betyr hån og navnet omfatter den gjennomførte designen i løsningen. Mano er kjøkkenet som kompromissløst har sans for detaljene. Vi har med tiden veldig lyst på nytt kjøkken , med . Kjøkken med fronten Vista i xxl-dybde, for ekstra oppbevaring og benkeplate. Samt bad i Vista og Mano Sera . Kvik kjøkken med type Mano ? Vi skal endelig få nytt kjøkken , og jeg har opprinnelig lurt på IKEAs voxtorp- kjøkken , men vurderer også kvik mano og Epoq integra.


Vi får et kjøkken på mandag, som kommer flatpakket. Liker xxl-modulene, tandemskapet og designet .

XL Kjøkken - Mano 3Mano 2Mano Gloss 2Mano Sera 1Mano Cima Tillegg Designskuffer XL- kjøkken – Mano Høyskap Skap til ovn og . XLarge Kjøkken - Mano XXLarge Kjøkken - Mano XLarge Kjøkken - Tinta .

Billig laminat gulv

Parkett eller laminat ? Hva slags gulv skal du velge? Vurderer du nytt gulv , men er i tvil om hva du skal velge? Her er guiden som hjelper deg.


Pergo Modern Plank Sensation 1-stavs laminat moderne dansk eik. Pergo Long Plank 1-stavs laminat moderne grå eik.

Laminatgulv fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. På tide med et nytt gulv? Da kan laminat være en enkel og god løsning. Hos Byggmax finner du laminatgulv i flere nyanser og materialer.


Et vakkert laminatgulv er enkelt å legge. Du har valget mellom å rive opp det. Bufret Lignende Deres gulv er laget for å tåle år med bruk, i en kombinasjon av å likevel se vakre ut.

Living Expression og Domestic er seriene vi per dags dato fører av Pergo laminatgulv. Norges beste priser på parkett, laminat , gulvbelegg. UKENS DEAL er ekstraordinære parkett tilbud på gulv av beste kvalitet. Levering parkett Oslo dag.


For deg som ønsker å gjøre et kupp kan vi tilby vår seksjon med laminatgulv på tilbud. I vårt sortiment for tilbud vil du finne rimelige og billige laminat, men som allikevel har ekstremt høy kvalitet. Produktene i vår Tilbud-seksjon har ikke lavere kvalitet, men vi fornyer våre produkter jevnt, og derfor ønsker vi å kunne tilby det .

Asbest symptomer

De første symptomene kommer langsomt og er uspesifikke - tiltakende tungpusthet ved . Asbest ble brukt som isolasjon og brannhemmende materiale. Ved eksponering for lave nivåer av asbest over kort tid er den sannsynlige kreftrisikoen. Behandlingen har som mål å fjerne symptomer og plager forbundet med sykdommen. Hei, Skulle kappe hull i en plate her forleden dag, og oppdaget etter en liten stund(uten verneutstyr) at platen var av asbest.


Asbest har inngått som bestanddel i mange materialer og på mange.

De kliniske symptomene vanligvis inkluderer langsomt progredierende kortpustethet og hoste, ofte til år etter eksponering for asbest. Når disse byggematerialer blir forstyrret, kan de kaste små . Den eneste kjente risikofaktoren for utvikling av lungehinnekreft, er asbest. Symptomer og årsaker til lungehinnekreft. Asbest -relaterte sykdommer kan dukke opp mange år etter eksponering for stoffet.


De to viktigste sykdommer relatert til asbest eksponering er mesothelioma og . Bare to til fire ukers eksponering for asbest kan gi uhelbredelig kreft, i følge dansk legevitenskap. En ny vitenskapelig artikkel, publisert i .

Hotell med badekar

Lyst til å unne deg noe ekstra i luksuriøse omgivelser i Norge og våre naboland? Finn inspirasjon fra momondos liste over hotell med boblebad . Store hotellrabatter i Stockholm i Sverige på nettet. Bra tilgjengelighet og gode priser.


Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold.

Finn hoteller i Sørlandet i Norge. Reserver online, betal på hotellet. Gode priser og ingen reservasjonskostnader. Hvis ikke klassisk urban romantikk er tingen for deg så bør du oppsøke designperlen Grims. Sjekk inn med din kjære på dette sjarmerende hotellet i romantiske Montemartre.


Vi er et kontantfritt hotell. Baderommene har badekar.

Jeg lurer på om noen vet av et hotell i oslo som leier ut rom med boblebad? Vurderer å ta med min kjære på en litt bedre weekendtur og et . Radisson Blu Royal Hotel , Stavanger: hotellinformasjon, bilder, virtuell omvisning ,. De ser jo ofte rene ut men er det trygt med tanke på sykdomsfremkallende bakterier og virus? Jeg planlegger tur til Bergen, og jeg har ikke badekar hjemme. Jeg og samboeren har lyst på et lite avbrekk fra hverdagen og vi tenkte vi kunne ta en natt på hotell.


Vinylbelegg baderom

Leveringstid 1-dager . Gulvbelegg til baderom i sjakkmønster. Meget slitesterkt med pur overflate på gulv. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo.


I tillegg kan samtlige gulvbelegg til bad legges på gulv med . I våtrom med dusj eller badekar er vinyl et svært godt egnet materiale for å unngå vannskader.

I vinyl kan design kombineres med gode egenskaper som gjør badegulvet . I våtrom stilles spesielle krav til konstruksjonens vanntetthet. Det finnes både homogene og heterogene vinylbelegg som oppfyller kravene og kan brukes som vanntett belegg på gulv og vegger . Står du mellom vinyl og fliser på baderommet ? Da er det greit å vite mer om forskjellene på dem. Keramiske fliser brennes i ovn og har en sterk slitestyrke sammenlignet med for eksempel parkett.


Porcellanato er et eksempel på en særdeles slitesterk flis. Vinyl fås også i flisformat og som klikk- vinyl , men . Det er også billigere og enklere å legge.

På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Vinylbelegget er mykere å gå på og tåler vann langt bedre enn laminat.

Pris kjøkken

Det er modellens prisgruppe og innredningen av skapene som er avgjørende når vi regner ut prisen. Du kan se alle HTHs modeller i modelloversikten, der du også kan sortere på prisgruppene og få en god oversikt over hvilke muligheter du har. Tenker ikke på hvitevarer og sånt, men selve kjøkkeninnredningen (ta med pris på hvitevarer og, hvis det er kun det du husker).


Hva koster det med nytt kjøkken ? Hvor mye vil et helt nytt kjøkken koste. Oppussing kjøkken , pris ?

Vi har sammenlignet priser på kjøkken, med utgangspunkt i hvit, høyglanset og foliebelagt mdf-modell. Vi veileder deg her gjennom hva du skal være oppmerksom på når du setter opp budsjettet for kjøkkenprosjektet ditt, og hvilke beslutninger som har betydning for den endelige prisen. Du får også et par tips til hvordan du holder kostnadene nede når du kjøper kjøkken. I så fall vil jeg si dere har greit med strøm, selv om det ikke er mye. Hva et kjøkken koster spriker like mye som fantasien.


Test IKEAs kjøkken-tegneprogram , så får dere samtidig opp priser. Skal dere ha nye hvitevarer? Prisanslag på oppussing av kjøkken og bad? Hus, hage og oppussing.

Gardintrapp

Bygg/Arbeidsredskaper/Gardintrapp/BufretLignendeGardintrapp. Bygg › Arbeidsredskaper › GardintrappBufretLignendeGardintrapp. Utstyrt med sklisikre trinn og støttebue.

Europris har et stort utvalg innen gardintrapp, stiger, og kombistiger, i tillegg til et stort sortiment av verktøy. Praktisk trappestige for universalbruk med plattform i galvanisert plate. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn.

Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. GARDINTRAPP ALU EN1TRINN Q-ACCESSORIES. GARDINTRAPP ALU EN1TRINN Q-ACCESSORIES. Maks belastning på 1kg, med antiskli på hvert trinn.


Hailo med anti skli belegg og praktisk bøttekrok Max 1kg. Stabil aluminiumsstige med fire trappetrinn. Gardintrapp- trappestige- trøe, kjært barn har mange navn.

Produktene fra Scando er beregnet for proffbruk og er typegodkjent av . Climber gardintrapp er trappen for hus og hjem.

Grillhytte med tilbygg

Veggbord av senvokst finsk tømmer i halvrund stokk x 1m. Veggbord av senvokst finsk tømmer i halvrund stokk x 1mm. En koselig sekskantet grillhytte med et lite tilbygg.

Her er det god plass til familie og venner, barn som ikke kan sitte stille eller som vil sove litt før de voksne. En fantastisk åttekantet grillhytte med et lite tilbygg! Her er det god plass til store lag og foreninger, familie og venner, barn som ikke kan sitte stille eller som vil . Kun 2990-, Mer info om Viking Grillhytte m².

Mer info om Viking Grillhytte m² med m² tilbygg . Straight walls, roof, floor panels; Standard BBQ grill and table around th. Våre grillhytter er laget i høykvalitets nordisk gran, og veggene består av avrundet tømmer med dimensjonene 45x1mm. Grillhytter på kvm, 2kvm eller 1kvm. Kan også leveres med tilbygg og som doble grillhytter.


Prisen som er oppgitt er for vår mest solgte . Vi tilbyr denne oppgraderingen for alle som kjøper en av våre Viking grillhytter eller lysthus. Her er det satt på et lite tilbygg som kan benyttes som vedbo utstyrsbo eller bare ekstra plass.

Stellebord med badekar og skuffer

Stellebord - Stødig stellebord fra babydan med tre hyller og skuff. Stellebord med mykt badekar fra spanske Plastimyr. Det finnes flere varianter av stellebord i handelen; du kan få stellebord med og uten hyller og badekar. Eller stellekommoder med skuffer og badekar, med og . Basson Stellebord i Metall med Badekar og Hylle.


Bilde av Babydan Stellebord Alfred med Skuff og Hyller, Hvit . Stellebord gjør bleieskiftet til en enkel sak. Med skuffer og hyller har du alle nødvendigheter lett tilgjengelig, og unngår å la babyen ligge uten tilsyn. Har sett på stellebord med innebygget badekar, er dette praktisk, eller bare klønete når man. Min erfaring, jeg hadde stellebord med skuffer.


Stellebord med badekar vs Stellebord uten. Stellebord + badekar/badebalje - Skravlesiden29. FINN – Stellebord med badekar og skufferm.


BufretStellebord med mulighet til å bade, slange ut av bånn for tømming av vann. Tre skuffer og god liggedel for babyen med rullekanter. Stellebord til badekar Brevi Bagnotime White Rabbit.

Brevi idea stellekommode med badekar hvit. Fire store skuffer utstyrt med metall guider. Har veldig lyst på et med sånn myk pute på toppen, badekar under, og skuffer som i en vanlig kommode .

Brunt kjøkken

Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør? Vi stilte spørsmålet til Kine Angelo som er både interiørarkitekt og fargeforsker ved NTNU i Trondheim. TRENDFARGER: De brune trendfargene er gyllen brune og har . Leter du kjøkkeninspirasjon?


Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.

Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Varmgrått kjøkken - System Bistro. Skap spennende kontraster med mørk innredning til lyse vegger og gulv. Store vinduer på kjøkkenet vil sørge for en lys og hyggelig stemning. Denne stilrene, espressofargede innredningen heter Bistro brunbeiset ask og fås også i hvit ask.


Det er her det spinner for min del akkurat nå. Skal jeg kjøre lyst og trygt?

Eller skal jeg gå for det jeg innerst inn liker best, som er litt mørkere? Jeg liker det lyst også, fordi energien min er litt mer oppegående i lyse omgivelser. Mens det mørke er litt som meg innerst inn. Kanskje det mørke skal få være i fred . En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


torsdag 28. september 2017

Hvor mye koster et nytt kjøkken

Du kan se alle HTHs modeller i modelloversikten, der du . Er det noen som har kjøpt nytt kjøkken i det siste? Hvor mye vil et helt nytt kjøkken koste ? Hva koster et kjøkken om man skal ha alt nytt , med. Bufret Lignende Skal du ha nytt kjøkken ?

Finn ut av behovene og mulighetene dine her – og finn så ut av hva det koster å få et kult kjøkken som lever opp til drømmene dine. Hus, hage og oppussing: Hei, Mitt kjøkken er i dag fra tallet. Men hva koster rørlegger-, eletriker-, snekker- og installatørarbeidet?


Prisanslag på oppussing av kjøkken og bad? Kostnad for bad og kjøkken 15. Oppussing kjøkken og bad 24. Hus og hage - Kvinneguiden Forum forum.

Vi har tenkt å kjøpe nytt kjøkken. Et enkelt hvitt et med fin benkeplate og innebygd oppvaskmaskin, komfyr, plate og kjøleskap. Nytt kjøkken (mulig IKEA) innlegg 10. Flere resultater fra forum.


Det som er viktig for deg, er hva ditt nye drømmekjøkken kommer til å koste. Ingenting er mer hyggelig enn å samle familie og venner, lage mat sammen og løse verdensproblemer på et nyoppusset kjøkken. Jeg er forvirret angående pris på å få installert nytt kjøkken.

Innebygd dusjarmatur

Vis bare innebygde produkter. Tapwell Dusj og blandebatteri BOX0RETTANGOLO Krom. Box BOX0RETTANGOLO Dusj og blandebatteri. Kjøp Dusjarmatur i nettbutikken. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vi har gratis frakt og rask levering!

Blandebatterier til dusj omtales både som dusjbatteri, dusjblander, dusjarmatur og dusjtermostat. Her finner du dusjbatterier i alle former og prisklasser. Er det noen som vet hvilken leverandør som leverer innebygd blandebatteri i svart til både dusj og servant? Se Dusjarmaturer og finn et stort sortiment fra Hansgrohe på BilligVVS. På utkikk etter nytt dusjarmatur ! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på. Derfor er det ekstra viktig at innbygde klosettsisterner, innebygd dusjarmatur og fordelerskap monteres riktig og med sikker vanntetting.

Termostatiske dusjventiler. GROHE termostatiske blandebatterier er designet med verdens mest sensitive termometer i tankene: huden din.

Antikkgrå jotun

Antikkgrå er kanskje en av de aller beste gråfargene vi har! En gråtone med en ørliten dråpe gult i seg som gjør fargen lunere. Passende farge til grunnmuren: Horisont 1638.

Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. En svært anvendelig gråtone; LADY Balance 19Antikkgrå. Jotuns fargesjef gir deg en beskrivelse av de beste gråfargene. Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i.

Her finner du oversikt over produkter og farger fra Jotun som er brukt. LADY Pure Color, farge LADY 19Antikkgrå (NCS S2502-Y) . Jotun lanserte i går både et nytt fargekart og en helt ny type maling. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook. Tidløs, 19Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 13Lys Antikkgrå, 10Grå .

Jotun 10Tidløs har NCS kode S1002-Y En gråaktig hvit tone. Posts tagged with hus maling fasade lady jotun antikkgrå. Jotun og LADY lanserte i høst igjen nytt fargekart. LADY 19Antikkgrå: Kanskje en av de aller beste gråfargene vi har!


Garasje hyller

Hjem › Jernvare › Arbeidsbenker og oppbevaring Bufret Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Vi har ulike størrelser og utførelser og du finner sikkert en som passer ditt behov. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den. Skal du eksempelvis oppbevare veldig tunge ting, f. På steder som verkstedet, garasjen eller kjelleren trenger du reoler og hyller som både er slitesterke og som tåler høy vekt fra verktøy, maling, kjemikalier og diverse.


Stålreolene du finner hos Europris er laget for nettopp slik bruk.

Har også masse av manuelle og automatiske arkiv reoler om noen trenger det. Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! Om vinteren er det ski, snøskuffe og akebrett som kniver om plassen.


Kombinér hyller med kroker, sykkelholder, knekter til bildekkene og gi alt sin faste plass. Veien til drømmen kan faktisk være å kvitte deg med alt det som mellomlagres i garasjen. Med et oppbevaringssystem som henger på veggen, er gulvet fritt og du kan . TRENGER DU HYLLER I KJELLER ELLER GARASJE ? Nå kan du bestille stålreoler på nett.

Asfaltplater vindsperre

Noen som har erfaring med å montere vindsperre asfaltplater som normalt, og i tillegg montere Tyvek vindsperre utenpå dette? Asfaltplater som vindsperre: Duk kun i hjørner eller over det hele? Skal bygge på huset snart og lurer på om det er nødvendig med . Slik jeg ser for meg så blir det innenfra og ut; sponplater, plastikk, isolasjon, vindsperre duk, lekter og kledning. Markedetsledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. Vær nøye med hvilken vindsperrekvalitetet du bruker ved dobbel vindsperre.


Soft Vindsperre benyttes til vindtetting og beskytter.

Isola Soft Vindsperre produseres etter en Tyvek teknologi hvor duken. Familiehytta leverer kun Tyvek som vindetting i yttervegg, dvs uten asfaltplater og GU. Derfor legges det en vindsperre utvendig som hindrer vinden å trenge gjennom. Asfaltplater og spesielle gipsplater regnes som de beste vindsperrene, men .

Ute: Prosjekt: Konstruksjon: Isolasjon: Asfaltplater: Vindsperre: Decra tak: Vindu: Maling: Inne: Isolasjon: Laminatgulv: Veggpanel: Dusj: Dusj panel: Beleg Read .

Skapfronter kjøkken

Kjøp løse skapdører og skuffer til kjøkkenet på nett. Få varene levert hjem eller hent dem hos HTH. Gjør det selv og spar penger på det nye kjøkkenet ditt. Trenger du ny kjøkkenfront ? Sigdal har produsert kjøkken og kjøkkeninnredning i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelke for et av Norges mest.

BYTTE KJØKKENFRONTER: Med nye fronter eller kun litt lys maling på frontene kan du gi kjøkkenet ditt nytt liv uten å blakke deg. Dører til kjøkken -, bade- og garderobeskap. Har du noen eldre skap som fungerer fint, men trenger noe nytt å hvile blikket på, kan du som regel nøye deg med å . Skapdører kjøkken fra Byggmax.


Raskt, enkelt og billig. Det er enkelt å fornye kjøkkenet uten å bytte alt inventar. Bestill nye skapdører til et eller flere skap. Leter du etter nye kjøkkenfronter?


Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger.

Velg fronter i moderne eller tradisjonell stil, og blandt et bredt utvalg av farger, utførelser og materialer. Er du som våre kunder enten lei av ditt slitte kjøkken eller de upraktiske løsningene, eller bare ønsker å bytte til mere moderne fronter , kan vi hjelpe deg med:.

Heltre furu

Ubehandlede gulv fra Moelven er et godt utgangspunkt for den som er litt nevenyttig, og ønsker å behandle gulvet selv. Lyst og lett tradisjonelt furugulv med en hvit hardvoksoljet overflate. Gulvet gir en ren og nordisk følelse som tilbyr fritt spillerom for bruk av farger og kontraster i .

Heltre furugulv fra Siljan 25x137mm Et utmerket hyttegulv 8- fuktighet. Egner seg også til kjellerstuer og alle andre rom untatt våtrom. Overflatebehandlet med Osmo hardvoksolje. Les mer om Moelven Furu Natur Artic heltregulv. Heltre furu; Overflatebehandlet med hardvoksolje; Oppleves varmt . Furu er et allsidig tre som har flere bruksområder i interiørverdenen.


På grunn av treets mange gode egenskaper er det et stort marked for de fleste delene av . Heltregulv Country furu ubehandlet 25x1mm - Norrlandsgulv. BYGGmax' massive tregulv er produsert av nøye utvalgte råvarer som er spesialtørket for sitt formål og pakket i plastfolie. De mest brukte tresortene er furu, eik, bjørk, valnøtt og ask.


Siden heltre er et materiale som er mer følsomt for kombinasjoner av fuktighet og . Har hørt mye bra om komforten i furugulv.

Hullsag til betong

Til betong og murstein. Universal hullsager for mange materialer unntatt stål og betong. Tenkte forsøke ta hull i grunnmuren min med en hullsag med diamantskjær (sånn blå jula- hullsag ). Har testet litt, og den spiser seg sakte, men . En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste.


Egnet for boring, Betong.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Store hull kan til en viss grad bores med store bor, men det er ofte bedre å bruke en hullsag. Det blir mindre materiale å fjerne, og resultatet blir . Sett med kvalitetsbor, Ø 3-mm.


For boring i metall, betong og tre. Bor for stein og betong. Passer til Mandrex hullsag holdere. Støvsugere og varmluftspistoler.

ProFit HM hullsag mm. Selges med senterbor inkludert. Svært kraftig og solid hullsag. Hullsag til Leca og betong. Brukes sammen med sponavsug. Hilti hullsag MultiCut.


For myke materialer som tre, sponplater, plast osv. Ved hjelp av et hurtigfeste byttes hullsagen og senterboret ved hjelp av et klikk En . Bruk guiden vår for å velge riktig hullsag.

Sykkelfeste vegg

Rask levering og gratis retur! Sykler på gulv, vegg og i tak. SuperB Single Bike Veggfeste For mtb og racer.


Sykkelfeste vegg

Noen velger å ta med sykkelen inn i. Så blir sykkelen hengende etter hjulet oppetter veggen. Biltema har en lignende affære, men her er det. Samtidig ser det langt mer kunstnerisk ut når det ikke henger noen sykkel på installasjonen! Smart gjenbruk av gamle sykkeldeler i . Les mer om CLUG Clug M Bike Rack Wall mount, sykkelfeste for vegg. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Understell av firkantprofil og sykkelstativ av rundjern. Kan skrus fast, også på vegg (skruer og plugger medfølger).


Mål: 7x 3x 2mm ( lxbxh). Jeg er ute etter å kjøpe noe som gjør at jeg kan henge syklene på veggen. Kraftig (jeg skal borre det fast i betong) 2. Låsbart veggfeste til sykkel innlegg 16.


Hos AJ produkter har vi flere ulike typer sykkelstativ for bedrift, borettslag, skole eller andre plasser det er behov for sykkelparkering. I tillegg til frittstående varianter har vi sykkelstativ for vegg , samt sykkelgarasjer som beskytter syklene mot ruskeværet. Velg en låsbar sykkelgarasje for ekstra . Hos MAXO finner du praktiske sykkelstativer, sykkelheis og sykkeloppheng. Kjøp på nett eller i butikk.

Benkeplate hjørneskjøt

Jeg har prøvd å få anbud på utfresing men fikk så mye useriøse henvendelser. Har skaffet meg sirkelsag med . Det skal kanskje ikke mer til enn en ny benkeplate og noen strøk med maling for å få følelsen av å ha et nytt kjøkken. Men før du tar mål og kaster ut den gamle benkeplaten , bør du notere deg et par ting.


Benkeplaten er som regel skrudd fast i . Det fleste jigger som blir solgt på markedet idag er produsert i 12mm eller 14mm.

Med våre spesialtilpassede benkeplater får du større frihet til å skape et kjøkken som passer nettopp deg. Om du ønsker en underlimt kum, avrundede hjørner, en bardiskløsning eller kanskje en benkeplate med kantlister for et mer personlig preg, hjelper vi deg med å oppfylle din kjøkkendrøm. Du velger selv lengde og . Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Underlimt vask i laminatplate. Skjærefjeler i stavlimt heltre.


Endetapping i heltre benkeplate med sidevang. Aluminium kantlist på laminatplate.

Hjørneskjøt i laminat benkeplate. VI TILPASSER BENKEPLATER ETTER MÅL - FAGMESSIG, OG MED GARANTI .

Trapp størrelse

Trappetyper og anbefalte mål. Det er størrelsen på trappehullet som legger føring for hvilke trappeløp som. Da er det viktig å få riktig trinnhøyde.


Vi forteller deg hvordan du kommer fram til riktig trinnhøyde ved å bruke . Beregning av størrelsen på tretrapper med bredder. Velg ønsket dimensjon i millimeter.

X - trapp åpning lengde. En trapp er en samling trinn som fører opp eller ned i høyde, på steder hvor det er upraktisk med en skråning eller en rampe. En tre-, og metalltrapp er oftest . Monteringen av trappen bør vente til byggeperioden er over, for å unngå skader.


Det er selve trapperommet som avgjør om man kan ha rett trapp eller svingtrapp, så for å få plass til drømmetrappa: planlegg trappeløsningen tidlig i. Alle våre trapper er unike, noe som gjør planleggingsprosessen svært viktig. Når det gjelder valg av trapp finnes det nærmest utallige muligheter og løsninger. Hvordan kan jeg finne ut hvor stor plass trappa kommer til å ta?


Forskriftstekst med veiledning.

Utforming av trapper 330. Krav til brukbarhet, tilgjengelighet og sikkerhet . Med våre trapper er det mange muligheter, både når det gjelder trappetyper,.

Sliping av tregulv

Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør. Det er en stor jobb å slipe gulvet selv. Vi viser deg hvordan du får et . Til gjengjeld blir resultatet flott, og du sparer fort noen tusenlapper på å gjøre . Parkett gir deg vakre gulv som er behagelige å gå på.

Over tid blir imidlertid parkettens overflate slitt og. Hele helgen har gått med til sliping av gulvet i leiligheten, og takket være veldig tålmodige naboer klarte vi å bli ferdig søndag kveld. For å gi deg en idé om hva det koster å slipe akkurat ditt gulv , har vi publisert følgende priseksempler fra virkeligheten. Alle tilbud fra oss inkluderer topp service, . Advarer mot å slipe gulv selv.


FOTO: CORBIS Sliper du gulvene selv, må du være nøye med å bruke utstyret riktig. Hvis ikke er det fort gjort å .

Er det noen som har en oppdatert ca pris på sliping av nylagte tregulv ? Er du litt hendig er gulvsliping noe du klarer selv. Jevn gulv : Dette gulvet er jevnt. De Lilla utfører sliping og behandling av alle typer tregulv , samt legging av nytt gulv. Sliping Av Tregulv - gulvlakkering, gulvsliper, gulvsliping, parkett, parkettsliper, parkettsliping, sliping av tregulv , gulv, gulvarbeid - Finn firmaer, adresser, .