mandag 23. mars 2015

Brunsnegler bekjempelse

Invaderes hagen din av brunsnegler ? Brunsneglen er fryktet av mange hageeiere. Her får du tips om hvordan du kan bekjempe den. Som pensjonert sivilagronom er det naturlig at Torstein Mo tilbringer mye tid ute i hagen. Det kan han gjøre helt uten å bekymre seg for .

Fortvil ikke, det finnes effektive måter å bekjempe denne rakkeren på. Bekjempelse av brunsneglen. Iberiaskogsneglen (Arion lusitanicus) har økt betydelig i antall de siste årene, og.


Brunskogsneglen er et uønsket, slimete skadedyr som fortviler norske hageeiere. Sneglen spiser seg gjennom blomsterbed og grønnsaksåkre, . Skadedyr og ugress er en vanlig plage i hagen, men det er mulig å bekjempe dem. Løs opp middelet i vann, og vann det ut der det er mye snegler.


Eller det kan blandes med døde snegler og fungere som åte for andre snegler.

Det er mye færre brunsnegler på Konnerud etter to år med stor-dugnad og naturlige sneglefiender. Nå begynner de plagsomme brunsneglene å våkne til. For våren er det beste tidspunktet å bekjempe de forhatte bløtdyrene på.


Følg våre råd for sikker bekjempelse av snegler. Du kan skille brunsneglene fra andre brune snegler ved å se hvor lufte hullet. For å bekjempe dem kan det være viktig å ha litt kunnskap om . Hyllene i hagesentrene er like fulle av midler mot snegler , som hagene.


Konnerud-metoden for å bekjempe brunsneglene i Hole og Ringerike, forteller leder i Hageselskapet i Hole og Ringerike . Først indirekte ved å fjerne sneglenes gjemmesteder, deretter direkte beksjemping ved . Det er en naturlig måte å bekjempe sneglene på som er helt ufarlig for . Denne gamle fjellvettregelen er god også når det gjelder bekjempelse av snegler. Gå sammen med naboene og gjør en felles aksjon av . Snegler som skadedyr på planter er et økende problem både for yrkesdyrkere og for private. Masseforekomstene av snegler i Danmark og Storbritannia tilhører også trolig. Det nasjonale dugnadsåret for bekjempelse av brunskogsnegl.


Slik kan du både forebygge og bekjempe brunsneglen. De er slimete, brune og sultne.

De kommer krypende og spiser nesten alt de kommer over og legger . Dersom du ønsker å bli kvitt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.