torsdag 28. september 2017

Heltre furu

Ubehandlede gulv fra Moelven er et godt utgangspunkt for den som er litt nevenyttig, og ønsker å behandle gulvet selv. Lyst og lett tradisjonelt furugulv med en hvit hardvoksoljet overflate. Gulvet gir en ren og nordisk følelse som tilbyr fritt spillerom for bruk av farger og kontraster i .

Heltre furugulv fra Siljan 25x137mm Et utmerket hyttegulv 8- fuktighet. Egner seg også til kjellerstuer og alle andre rom untatt våtrom. Overflatebehandlet med Osmo hardvoksolje. Les mer om Moelven Furu Natur Artic heltregulv. Heltre furu; Overflatebehandlet med hardvoksolje; Oppleves varmt . Furu er et allsidig tre som har flere bruksområder i interiørverdenen.


På grunn av treets mange gode egenskaper er det et stort marked for de fleste delene av . Heltregulv Country furu ubehandlet 25x1mm - Norrlandsgulv. BYGGmax' massive tregulv er produsert av nøye utvalgte råvarer som er spesialtørket for sitt formål og pakket i plastfolie. De mest brukte tresortene er furu, eik, bjørk, valnøtt og ask.


Siden heltre er et materiale som er mer følsomt for kombinasjoner av fuktighet og . Har hørt mye bra om komforten i furugulv.

Ser at Maxbo kjører tilbud på overflatebehandlet heltre furugulv (2pr m2). Denne leggemetoden fungerer bra mot heltre men taper noe. Furu har en hardhetsgrad på 3og er med den mykeste tresort vi har i vårt sortiment. Oftest er furu brukt på hytter eller som diverse bordplater.


Variant Furu Heltre er en tradisjonell kjøkkenmodell i heltre furu i både ramme og fylling. Frontene leveres i natur furu (lakkert) og glassdører med sprosser kan . Massive gulvbord med not og fjær er produsert av bartre – furu og gran. Mindre brukt er løvtre av eik og andre treslag.


Rival klassisk er vår aller mest tradisjonsrike skyvedør, og leveres i ulike dørinndelinger. Kombiner våre klassiske skyvedører, og skap din helt egen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.