torsdag 28. september 2017

Trapp størrelse

Trappetyper og anbefalte mål. Det er størrelsen på trappehullet som legger føring for hvilke trappeløp som. Da er det viktig å få riktig trinnhøyde.


Vi forteller deg hvordan du kommer fram til riktig trinnhøyde ved å bruke . Beregning av størrelsen på tretrapper med bredder. Velg ønsket dimensjon i millimeter.

X - trapp åpning lengde. En trapp er en samling trinn som fører opp eller ned i høyde, på steder hvor det er upraktisk med en skråning eller en rampe. En tre-, og metalltrapp er oftest . Monteringen av trappen bør vente til byggeperioden er over, for å unngå skader.


Det er selve trapperommet som avgjør om man kan ha rett trapp eller svingtrapp, så for å få plass til drømmetrappa: planlegg trappeløsningen tidlig i. Alle våre trapper er unike, noe som gjør planleggingsprosessen svært viktig. Når det gjelder valg av trapp finnes det nærmest utallige muligheter og løsninger. Hvordan kan jeg finne ut hvor stor plass trappa kommer til å ta?


Forskriftstekst med veiledning.

Utforming av trapper 330. Krav til brukbarhet, tilgjengelighet og sikkerhet . Med våre trapper er det mange muligheter, både når det gjelder trappetyper,. Prosjekteringen av trapperommet er en forutsetning for å få en trapp som er god å gå i, og ikke minst. Vennligst klikk på bildene for å se dem i original størrelse. Våre folk står til disposisjon ved dimensjonering, tegning og prosjektering av din spiraltrapp.


Hver spiraltrapp tegnes opp spesielt, og tegningen sendes kunden . Repos skal ha tilstrekkelig størrelse til å stanse fall. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Bruk trappeformelen til å bygge trapp og trappevanger til inngangspartiet.


Her er tre ulike trapper du kan bygge til inngangspartiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.