torsdag 28. september 2017

Hullsag til betong

Til betong og murstein. Universal hullsager for mange materialer unntatt stål og betong. Tenkte forsøke ta hull i grunnmuren min med en hullsag med diamantskjær (sånn blå jula- hullsag ). Har testet litt, og den spiser seg sakte, men . En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste.


Egnet for boring, Betong.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Store hull kan til en viss grad bores med store bor, men det er ofte bedre å bruke en hullsag. Det blir mindre materiale å fjerne, og resultatet blir . Sett med kvalitetsbor, Ø 3-mm.


For boring i metall, betong og tre. Bor for stein og betong. Passer til Mandrex hullsag holdere. Støvsugere og varmluftspistoler.

ProFit HM hullsag mm. Selges med senterbor inkludert. Svært kraftig og solid hullsag. Hullsag til Leca og betong. Brukes sammen med sponavsug. Hilti hullsag MultiCut.


For myke materialer som tre, sponplater, plast osv. Ved hjelp av et hurtigfeste byttes hullsagen og senterboret ved hjelp av et klikk En . Bruk guiden vår for å velge riktig hullsag. Med Luna diamantkappeskive kapper du raskt og effektivt i armert betong , granitt, asfalt og stål . Skjæredybde ca 1mm Diamant, tørrboring For montering av Easyled (mm) spotter i betong. DEWALT , Produkter , Verktøy , Boring og skrutrekking , Tilbehør for hullsager , Carbide hullsag for metall , Tilbake. Progressor for Wood and Metal- hullsag.


For driller med ledning og batteridriller. Lang levetid og rask saging i tre og metall. Tabelloversikt over anbefalt turtall for bruk i forskjellige materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.