fredag 22. januar 2021

Takrenner i sink

Sink regnes av mange for å være den originale takrenneløsningen. Et hus med sinktakrenner sender signal om originalitet, estetisk sans og godt håndverk. Av denne grunn er dette materialet populært hos huseiere som er opptatt av det lille ekstra. Zink er et 1 naturlig materiale.


Nye Isola Zinktakrenner er skinnende blanke.

Over tid vil påvirkning av luft og vann gi overflaten et matt, beskyttende lag og . Zinktakrenne tåler alle typer klimaforhold og gir et uttrykk som signaliserer kvalitet og skaper et godt helhetsinntrykk. Forbehold om prisendringer. Gjelder ikke kroker og klammer.


Valg av takrenner er både et estetisk og praktisk valg. Sinktakrenner kan fåes i blank sink og ferdig patinert, og de kan også males. Skreddersydde løsninger.

Takrenner meter sink. De festes med metallkroker. Det finnes også takrenner av plast og plastbelagt stål i . Derfor er Plannja sine takrenner produsert i kvalitetssterk, varmforsinket stål. Rennetypene fås med forskjellige overflater: ZINC NATUR (blank zink ), . Vi montere takrenner i Stål, plast og aluminium i ulike farger på beste pris. Montering av takrenner.


Et godt tåd er aldri å benytte sinkrenner på papptak. Bitumen(asfalt) går ikke sammen med sink. Sink er generellt lite motstandsdyktig mot . Med tiden kan de tæres ne og da må de repareres.


Lodding av takrenner er en relativt ukomplisert affære, men . Prisliste Zink takrenner. God kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.