fredag 29. september 2017

Hotell med badekar

Lyst til å unne deg noe ekstra i luksuriøse omgivelser i Norge og våre naboland? Finn inspirasjon fra momondos liste over hotell med boblebad . Store hotellrabatter i Stockholm i Sverige på nettet. Bra tilgjengelighet og gode priser.


Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold.

Finn hoteller i Sørlandet i Norge. Reserver online, betal på hotellet. Gode priser og ingen reservasjonskostnader. Hvis ikke klassisk urban romantikk er tingen for deg så bør du oppsøke designperlen Grims. Sjekk inn med din kjære på dette sjarmerende hotellet i romantiske Montemartre.


Vi er et kontantfritt hotell. Baderommene har badekar.

Jeg lurer på om noen vet av et hotell i oslo som leier ut rom med boblebad? Vurderer å ta med min kjære på en litt bedre weekendtur og et . Radisson Blu Royal Hotel , Stavanger: hotellinformasjon, bilder, virtuell omvisning ,. De ser jo ofte rene ut men er det trygt med tanke på sykdomsfremkallende bakterier og virus? Jeg planlegger tur til Bergen, og jeg har ikke badekar hjemme. Jeg og samboeren har lyst på et lite avbrekk fra hverdagen og vi tenkte vi kunne ta en natt på hotell.


Slik unngår du tabbene som koster deg tusenlapper på reisen. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår. Plass til opptil personer.


De fleste rom har et badekar. Overnatting Vi har totalt rom på Vinger Hotell. Rommene er utstyrt med dusj eller badekar , flatskjerm og minibar som kan benyttes til privat bruk.


Vi tilbyr rom med dusj eller badekar , med eller uten teppegulv, med balkong, hel seng eller separerte senger osv. Alle våre værelser er røykfrie, og vi kan tilby .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.