fredag 29. september 2017

Vinylbelegg baderom

Leveringstid 1-dager . Gulvbelegg til baderom i sjakkmønster. Meget slitesterkt med pur overflate på gulv. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo.


I tillegg kan samtlige gulvbelegg til bad legges på gulv med . I våtrom med dusj eller badekar er vinyl et svært godt egnet materiale for å unngå vannskader.

I vinyl kan design kombineres med gode egenskaper som gjør badegulvet . I våtrom stilles spesielle krav til konstruksjonens vanntetthet. Det finnes både homogene og heterogene vinylbelegg som oppfyller kravene og kan brukes som vanntett belegg på gulv og vegger . Står du mellom vinyl og fliser på baderommet ? Da er det greit å vite mer om forskjellene på dem. Keramiske fliser brennes i ovn og har en sterk slitestyrke sammenlignet med for eksempel parkett.


Porcellanato er et eksempel på en særdeles slitesterk flis. Vinyl fås også i flisformat og som klikk- vinyl , men . Det er også billigere og enklere å legge.

På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Vinylbelegget er mykere å gå på og tåler vann langt bedre enn laminat. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Vinyl er vantett, og er derfor velegnet som gulvbelegg på bad og andre våtrom. For å få en helt tett løsning må belegget sveises i skjøtene og i hjørnene. Montering av vinylbelegg i våtrom skal utføres av fagfolk med relevant erfaring og kompetanse. Dette er best å overlate til fagfolk. Leggeanvisning til valgt produkt og leverandør skal følges.


Valgt belegg må være minst mm tykt og sveisbart. Alle ferdige våtrom bør tetthetsprøves. Bransjen anbefaler at arbeidene utføres i henhold til utførelsesanvisningene . Fordi vinylbelegg er vanntett og lett å renholde, er de også svært godt egnet til baderom , rengjøringsrom, storkjøkken, laboratorier og lignende. For legging i våtrom gjelder spesielle regler. Skal ha noen til å legge vinyl på badet.


Har hatt forskjellige til å se på denne jobben, og fått to VIDT forskjellige pristilbud. I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom. Vinylgulv er bløtt å gå og stå på og lett å holde rent.

Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Her tar du en forfriskende dusj, eller nyter et varmt bad som gjør godt for både kropp og sjel. Badet betyr mye for daglig velvære. I badet vil vi forene lekker design med god funksjonalitet.


Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. Det anbefales å bruke håndverker til montering av våtromsvinyl fordi dette er en spesiell type vinyl som er tykkere og tettere, og bare kommer som banevare i ulike bredder. Vaskemidler som er laget for baderommet er ikke alkaliske, det vil si at det ikke er fettstoffer i dem. Baderomsfliser er vanlig og populært. Nå kan du velge personlige fliseløsninger og nye overflatebehandlinger til badet som før ikke var mulig.


Vinylkolleksjonene fra Forbo Flooring består av vinylbelegg med forskjellige egenskaper. Vi tilbyr vinylbelegg som er tilpasset mange forskjellige behov som høy funksjonalitet, design, akustiske egenskaper, sklisikkerhet og til baderom. Prosjekt vinyl kan brukes der folk arbeider, lærer eller leker. Uansett om det er fokus på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.