torsdag 28. september 2017

Asfaltplater vindsperre

Noen som har erfaring med å montere vindsperre asfaltplater som normalt, og i tillegg montere Tyvek vindsperre utenpå dette? Asfaltplater som vindsperre: Duk kun i hjørner eller over det hele? Skal bygge på huset snart og lurer på om det er nødvendig med . Slik jeg ser for meg så blir det innenfra og ut; sponplater, plastikk, isolasjon, vindsperre duk, lekter og kledning. Markedetsledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. Vær nøye med hvilken vindsperrekvalitetet du bruker ved dobbel vindsperre.


Soft Vindsperre benyttes til vindtetting og beskytter.

Isola Soft Vindsperre produseres etter en Tyvek teknologi hvor duken. Familiehytta leverer kun Tyvek som vindetting i yttervegg, dvs uten asfaltplater og GU. Derfor legges det en vindsperre utvendig som hindrer vinden å trenge gjennom. Asfaltplater og spesielle gipsplater regnes som de beste vindsperrene, men .

Ute: Prosjekt: Konstruksjon: Isolasjon: Asfaltplater: Vindsperre: Decra tak: Vindu: Maling: Inne: Isolasjon: Laminatgulv: Veggpanel: Dusj: Dusj panel: Beleg Read . Kryp ned og se etter skader i vindsperren mot gulvet. Hvis du har asfaltplater: er de bøyd eller sprukket? Nå skal man regne ut hvor mye kledning (dobbelfalset - liggende), vindsperre, asfaltplater og isolasjon og lekter av forskjellig størrelse man . Hverken isolasjon , eller asfaltplatene, passer med den store . Hvis det ikke er noen vindsperre i veggen, eller denne er dårlig, så kan du.


SINTEF Byggforsk mener at både vindsperre og dampsperre bør monteres med tanke på god lufttetthet, selv om det er mulig å tilfredsstille tetthetskravet i TEK . Hunton asfalt stubbeloft N/F 12x1200x27mm benyttes som vindsperre i både tak og vegg. Regntetthet til vindsperre og tettemetoder rundt vindu. Samlet sett var prøvefeltet med vindsperre av polyetylenfibre og klemlekter med spikeravstand.


Rive gammel kledning,gammel vindsperre(papp+asfaltplater) samt fjerne innblåst isolasjon på en vegg. Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og innvendig kledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.