torsdag 28. september 2017

Sykkelfeste vegg

Rask levering og gratis retur! Sykler på gulv, vegg og i tak. SuperB Single Bike Veggfeste For mtb og racer.


Sykkelfeste vegg

Noen velger å ta med sykkelen inn i. Så blir sykkelen hengende etter hjulet oppetter veggen. Biltema har en lignende affære, men her er det. Samtidig ser det langt mer kunstnerisk ut når det ikke henger noen sykkel på installasjonen! Smart gjenbruk av gamle sykkeldeler i . Les mer om CLUG Clug M Bike Rack Wall mount, sykkelfeste for vegg. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Understell av firkantprofil og sykkelstativ av rundjern. Kan skrus fast, også på vegg (skruer og plugger medfølger).


Mål: 7x 3x 2mm ( lxbxh). Jeg er ute etter å kjøpe noe som gjør at jeg kan henge syklene på veggen. Kraftig (jeg skal borre det fast i betong) 2. Låsbart veggfeste til sykkel innlegg 16.


Hos AJ produkter har vi flere ulike typer sykkelstativ for bedrift, borettslag, skole eller andre plasser det er behov for sykkelparkering. I tillegg til frittstående varianter har vi sykkelstativ for vegg , samt sykkelgarasjer som beskytter syklene mot ruskeværet. Velg en låsbar sykkelgarasje for ekstra . Hos MAXO finner du praktiske sykkelstativer, sykkelheis og sykkeloppheng. Kjøp på nett eller i butikk. THULE VEGGHENGER 40KG TIL SYKKEL Til praktisk lagring av sykler og sykkelstativ.


Passer ikke til Thule EasyFold-sykkelstativet. Haniss Singel et praktisk og plasseffektivt veggstativ der sykkelen henges opp etter forhjulet. Der hvor det er litt dårlig med plass kommer dette stativet for vegg til sin rett.


Det kan monteres i kroker og. Sidevegg med vindu som beskytter mot sol og regn. Spar på gulvplassen og oppbevar syklene på veggen. Plasser forhjulet på stativet og heng enkelt opp sykkelen. URBAN sykkelstativ gir god støtte for to sykler.


Sykkelstativ til vegg - Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel! Stativet leveres med fotplate (A), for nedstøp (C) eller i demonterbar utgave (D). Ståldetaljer er varmforzinket (901) og dimensjonert for varig bruk.


Velg mellom nesten 2forskjellige RAL-farger ved pulverlakkering (900). Alt for hjemmefiksere til proffe. Dette er et enkelt sykkelstativ for veggmontering i varmgalvanisert stål.


Bøylene er sveiset på stk vinkeljern.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.