fredag 29. september 2017

Brunt kjøkken

Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør? Vi stilte spørsmålet til Kine Angelo som er både interiørarkitekt og fargeforsker ved NTNU i Trondheim. TRENDFARGER: De brune trendfargene er gyllen brune og har . Leter du kjøkkeninspirasjon?


Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.

Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Varmgrått kjøkken - System Bistro. Skap spennende kontraster med mørk innredning til lyse vegger og gulv. Store vinduer på kjøkkenet vil sørge for en lys og hyggelig stemning. Denne stilrene, espressofargede innredningen heter Bistro brunbeiset ask og fås også i hvit ask.


Det er her det spinner for min del akkurat nå. Skal jeg kjøre lyst og trygt?

Eller skal jeg gå for det jeg innerst inn liker best, som er litt mørkere? Jeg liker det lyst også, fordi energien min er litt mer oppegående i lyse omgivelser. Mens det mørke er litt som meg innerst inn. Kanskje det mørke skal få være i fred . En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune , så da kommer det an på hva . EKESTAD kjøkkenfront i brun eik har ei tynn ramme i massiv ask og dørspeil i eikefiner og er tidløs med enkle, rette linjer som fremhever tremønsteret. IKEA - Én ting er å vite hva du liker. Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre. For den som synes brune vegger blir for mye, er det jo fult mulig, og ikke minst enkelt, å finne lekre kulørte veggfarger som de brune , tøffe detaljene vil fungere suverent inntil!


Vil egentlig male det hvitt, men det får avvente litt. Vil i første omgang skifte håndtakene som per nå er messingfarget (IIIk!!!). Brune farger – lune rom. Noen med tips om hvilke.


Man bør ikke ha rødt kjøkken.

Innenfor interiør er dreiningen mot brunt tydelig. Ifølge fargepsykologien, studien av effekten . Maling, tekstil og t apetprodusenter lanserer nå nye og gamle nyanser av fargen. Cognac-, og også whiskeyfarget skinn markerer seg klart, og brun marmor begynner å ta sin plass. Vi ser en rik og saturert fargebruk hvor fokuset på å skape hyggelige miljøer . Kjøkkenet var i utgangspunktet brunt.


Vi hadde lyst på nye dører, men det ble ganske dyrt, så vi tenkte vi skulle teste ut spraymaling. Spisebordet står nå halvveis inn i kjøkkenet , men . Denne oppskriften på brune pinner er av den gode, gamle sorten slik som mormor ville ha laget dem. Hvis du ønsker, bytter du ut mandler med for eksempel has. Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe.


Slik gjør du: Begynn med sausen, den kan lages god tid i forveien. Smelt brunt sukker (skal bli karamell). Tilsett eddik og kok inn til en tykk sirup. Ha i kraft og rømme og la . Marmor tåler også høye temperaturer, men du bør likevel ikke sette varme kjeler rett på benken, siden det kan skade glansen i marmoren.


PÅ BILDET: På dette kjøkkenet fortsetter benkeplaten ned på gavlen av kjøkkeninnredningen. Selve marmoren er Bianco Lasa fra Italia, og de myke, brune tegningene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.