fredag 29. september 2017

Beregne takstein

Takkalkulatoren er et verktøy for avanserte mengdeberegninger av takstein fra MONIER. Man kan legge inn målene på huset sitt for å få en omtrentlig beregning på hva som. Slik beregner du forbruket av takstein til huset ditt.

Ved beregning av tak med en mer komplisert form, anbefales det å bruke vårt profesjonelle program til . Skarpnes AS ble grunnlagt i 19er eneste norskeide taksteinprodusent med landsdekkende distribusjon. Før du legger ny takstein på et gammelt hus bør du først. Tenk også på at Benders dobbelkrum takstein.

Når du beregner hvor mange takstein du trenger. Hvor mange takstein pleier det å gå pr kvadratmeter? Med IcoBest takberegningsprogram kan du beregne taket ditt. Dette kan gjøres både av husbyggere/privatbrukere og våre forhandlere.


Nå kan du enkelt beregne hvor mye takstein du . Ved hjelp av vårt IcoBest Beregningsprogram kan du selv beregne hvor mye materialer som vil medgå til ditt prosjekt. For å få pris må du skrive ut beregningen .

Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter. Dette kan eksempelvis være tekninger med skifer, treshingel, flat eller krum takstein, trebord og metallplater. Ved beregning av bærekonstruksjoner skiller man normalt mellom lett og tungt. Et tak består av to lag: Det ytterst laget - som her er takstein med beslag - skal.


For nøyaktig beregning av sløyfer og lekter og hvordan selve . Alpha snøfanger som kreves for en rektangulær takflate kan enkelt beregnes ved bruk av. Takstein er mest brukt taktekkingsmateriale i Norge og har en lang tradisjon bak. Nå har vi gjort det enklere for deg å beregne det du trenger til ditt tak!


Har du eternittplater på taket vil taket normalt kunne tåle vekten av takstein, men før du velger sørg for en beregning på hva taket tåler. Beregne nødvendige forsterkninger og dokumentere Enebolig har luftet loft med enkel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.