mandag 24. juni 2019

Male fliser bad

Fugene på badet er ofte fulle av kalk og såperester etter mange års bruk. MALE FLISER PÅ BAD : Å sveipe malerkosten over baderomsflisene er et enkelt og rimelig alternativ dersom badet har behov for en quick fix, . Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. Men man trenger ikke alltid å totalrenovere hele badet , det finnes heldigvis andre og rimeligere løsninger. En av dem kan være å male flisene.


Det å male flisene på badene og vaskerommet vårt, er noe av det smarteste vi har gjort.

Vi gjorde det for første gang for mer enn seks år siden . Jeg har tidligere skrevet om badene våre, som vi har malt med kalkmaling, og mange har ønsket å få en detaljert beskrivelse av hvordan man . Flere og flere ser at det kan være gunstig å male flisene. Dette fordi det er mye enklere og billigere enn å skulle pusse opp bad eller andre rom i sin . Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her!


Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad.

Svar: I tørrsonen på badet går det fint å male flisene. Når fliser og fuger er tørre rubbes flisene opp med fint slipepapir. VIDEO: Du kan godt male de gamle flisene på badet ditt, men det er langt fra all maling som kan brukes.


Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Hei, vi skal snart flytte i et hus, og vurderer å male flisene på badet. Vi vet dette kun er en midlertidig løsning, men tenker å drøye renoveringen . Ser etter ny leilighet og likte en men ikke flisene på badet og kjøkken. Vil ikke rive det ned de første årene, alt for kostbart regner jeg med.


Lekne skap, kule knotter og enkle. Vil du fornye badet , men må vente litt med full oppussing? Badet er knøttlite, og vaskerom har vi ikke, så jeg skal ikke legge skjul. En kjede som selger maling vil nok ikke anbefale å male fliser , fordi det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.