onsdag 15. august 2018

Husqvarna hjelm

Personlig verneutstyr fra Husqvarna inneholder et omfattende utvalg av klær og utstyr som fokuserer på arbeidssituasjonen din. Hjelmen kan justeres på flere måter for å tilpasses dine spesielle behov. Hjelm Functional har avanserte funksjoner for tilpasning til individuelle ønsker, og er perfekt for skogsarbeidere som ønsker komfort og ergonomi i det daglige .

Husqvarna Vernebukse Technical Extreme m bukse-seler. I følge produsenten er vekta på hjelmen lav, ogventilasjonssystemet forsynt med ekstra breie luftehull, som er dekka av metallnetting for å . Hjelm Functional har mange funksjoner for individuelle tilpasninger, perfekt for skogarbeidere som ønsker komfort og ergonomi i det daglige arbeidet. Nå kan du kjøpe Husqvarna direkte via vår nettbutikk!

Vi er offisiell Husgvarna-forhandler og har produktene i vår butikk, kom innom og prøv Husqvarna's . Den nye skogshjelmen Technical, som er utviklet spesielt for tømmerhogst, er den mest avanserte.

Hjelm Functional kan tilpasses individuelle præferencer, perfekt til skovarbejdere, der søger komfort og ergonomi i det daglige arbejde. Den offisielle Facebook-siden for Husqvarna Norge. Husqvarna klassisk skovhjelm komplet udstyret til skov- elle. En hjelm lavet til skovarbejdere, der søger den bedste kombi. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the.


Robust, men samtidig lett hjelm i helt nytt design. Husqvarna Technical hjælm som kan indstilles på flere måder, så det passer til dine. Nydesignet robuste endnu letvægts beskyttende hjelm med høreværn. I was just looking around on Husqvarna's website and came across their new safety helmet setup.


Kind of a cross between their current forestry . Let og åndbar hjelm til professionelle arborister, godkendt til arbejde i højder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.