onsdag 15. august 2018

Bosch no verktøy

Det oppfyller de høyeste kravene til ytelse, presisjon og robusthet, slik at arbeidsresultatet blir profesjonelt og av første klasse. Bufret Lignende Hobbyhåndverkere og hage. Du kan endre denne innstillingen når som helst ved å klikke på Endre innstillinger. Hvis du samtykker i bruk av informasjonskapsler, klikker du Ja, jeg samtykker.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Blått elektroverktøy til håndverk og industri. Dette er kun maskinen, uten batteri og lader. Maskiner med 1eller volt egner seg veldig godt til enkle oppgaver i hjemmet, som henge opp bilder, montere kjøkken eller andre enkle . Våre hageredskaper har lang. Nå kan du forlenge garantitiden fra to til tre år ikke bare på elektro- og måleverktøy , men også på hagemaskiner.


Leverandør av kvalitetsverktøy til konkurransedyktige priser på nett. Det er års garanti på alt av profesjonelt blått elektroverktøy.

Alle oppgitte priser er inkl. Det tas forbehold om trykkfeil, forsinkede eller utsolgte varer . De oppfyller kravene for høy kapasitet og nøyaktighet, noe som i sin tur sikrer at arbeidet gir gode resultater. De fleste passer inn i stablebare verktøykasser - L-BOXX. Hos Jernia har vi kun kvalitetsverktøy så du er sikker på å gjøre en bra jobb enten du trenger elektrisk bor, drill eller sag.


Bosch Lithium-Ion batterier inkl. DRILL OPPL PSR LI-SOLO. Uansett om det er 18- eller 18-volts: Ett batteri er alt du trenger for å bruke alt verktøyet i det samme systemet.


Sett det inn, og sett i gang. Og når du er ferdig med oppgaven: Ta ut batteriet, og sett det i det neste verktøyet. V sett med maskiner, batterier og lader. Alt i en solid og praktisk veske.


Få verktøyspesialistens beste tips til hvilke verktøy du bør satse på til små og store prosjekter i huset. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.