tirsdag 26. januar 2021

Radon utbedring

Tiltak mot for høye verdier kan gjøres enkelt og rimelig, men ha stor . Her i landet anslås radon å forårsake rundt 3lungekreftdødsfall i året. Radonkjeden har nylig utbedret et stort borettslag med . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Prøvetakingsutstyr kan man.

Statens strålevern tilbyr måling av radon i vann. Vær i forkant og planlegg utbedring av dreneringen! Det er enkelt og relativt rimelig å sikre seg mot radon ved å legge en. Den usynlige gassen radon herjer i norske hjem, og gir hvert år mellom. Og dersom verdiene er enda høyere, må du utbedre boligen din, selv . Hvordan måle og sikre arbeidsplasser mot radon ? Bruk kvalifiserte rådgivere som kan utføre radonkartlegging og utbedring av bygg med radonproblem.


Målinger av radon , rådgivning, radontiltak og forebygging i eksisterende og nybygg.

Det kreves profesjonell hjelp til å få utført varige utbedringer. Borettslaget satt for to år . Vi utstyret og rådgivningen du trenger for et sunt innemiljø. Norsk radonkontroll er en Norsk virksomhet som måler, befarer og utbedrer radon. Vi har base på Sørlandet og . Vi utfører alt i fra enkle konsultasjoner til vareleveranser og utbedringer.


Med våre løsninger kan du enkelt måle radon selv med høy presisjon. Vi fjerner radongass hurtig effektivt og billig i hele Norge. Hvilke tiltak som kunne begrense radon -forekomsten var usikkert. Det var dermed også usikkerhet knyttet til kostnader ved en eventuell utbedring.


Dersom radonholdig jordluft trenger inn fra byggegrunnen, er første skritt å utbedre utettheter i konstruksjonen mot grunnen. Har du ikke målt radon og gjort utbedringer innen 1. Men noen kan slippe unna! Det viktigste trinn ved forebyggng eller utbedring av bygg med hensyn på radon er riktig valg og . Radonlab er godkjent for ansvarsrett innen tiltak mot radon.


Måling og utbedring av radon er en del av vedlikeholdsplikten og som eier av bygningsmassen har styret forvaltningsanvsaret for dette.

Norsk Radonsanering AS med base i Vestold utfører måling, rådgivning og utbedring av radon i norske hjem og på arbeidsplasser over hele landet. Kostnaden tilhører de . Er radon en usynlig inntrenger i ditt arbeidsmiljø? Les mer… Kart-radonrisiko.


Radon - radontiltak mot radongass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.