onsdag 15. august 2018

Pakning vindu

Er dette en jobb for en halvt handy person som kan få litt hjelp av kamerat for litt løft og sjau? Sliter du med å få tak i erstatning for gamle lister og pakninger til bilen, båten eller vinduer. Vi har det meste på lager i gummi og aluminium.

Moderne dører og vinduer har som oftest gode løsninger for tetting som en del av konstruksjonen. Har du eldre utgaver og spesielt eldre hus . Men også disse delene av vinduet trenger vedlikehold. Alle beslag, mekanismer, led pakninger og glideskinner må kontrolleres jevnlig, . Få svar på spørsmålene du har om takvinduer!


Trekant vindu er festet med to skruer under pakningen i toppen og to 10mm bolter bak dørplatene. Når det gjelder varmetapets eksakte størrelse strides derimot de lærde. Det viktigste er tross alt å vite at gamle vinduer kan utbedres.

Beslag, mekanisme, led pakninger og glideskinner bør ikke males/ beises, men må smøres regelmessig med f. Gummipakning rundt vindu, skal skjøt være ned og låselist ut? Båtforumet: Jeg skal montere nye gummipakninger på min viksund. Montering av vindu med gummilist - posted in Båtforumet: Hei, jeg skal. Sylen bruker du til hjelp for å få pakningen til å legge seg ok langs . Så er det kjempeklurete med denne pakningen nærmest glasset - det går liksom ikke an å få satt på . Mine H-vinduer fra 19trenger nye pakninger.


Jeg tror nesten jeg hadde ringt til H- vinduet og spurt dem, jeg. Hvis ruten er limt så frigjøres den med en kniv. Bykle Vindu AS anbefaler at vinduer blir overflatebehandlet på fabrikk. Vinduer i mange eldre båter er montert i elokserte aluminiumsrammer med en neoprenpakning mellom glasset og rammen.


Tema: Tettemiddel ved skifte av vindu og list på Solifer 500l Tor Okt. Pakning gummi FIAMMA medium B=cm Metervare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.