onsdag 20. januar 2021

Terassegulv

Vedlikeholdsfrie terrassebord i massiv PVC. Vedlikeholdsfritt terrassegulv UTEN beising, maling, skrubbing, gråning, sprekker og fliser! Hvilke materialer bør vi velge når terrassen skal fornyes, eller når en ny platting skal bygges?


Terrassegulv er ofte utsatt for vær og vind. Dette fører igjen til at huseiere må avsette svært mye tid til planlagt vedlikehold av terrassegulv. Vindex AS har utviklet et eget terrassegulv som overgår alt som finnes i markedet pr dags dato. Vindex terrassegulv er laget av gjennomfarget UPVC med et skli .

Solide terrassebord i PVC/Vinyl er kjent som de mest solide terrassebordene i markedet. Norgesgjerde er forhandler for anerkjente Wolf som lager verdens . Ipe er et treslag som kommer fra Brasil og er ekstremt stekt og motstandsdyktig for alle ytre påkjenninger. Det veier ca 13kg pr mog er helt motstandsdyktig . Impregnert og kompositt materialer til å bygge altan, terrasse eller andre uteområder. Et terrassegulv i vedlikeholdsfritt materiale trenger ikke vedlikeholdes på samme måte som terrassegulv i vanlig trevirke.


Terrassegulv i trykkimpregnert treverk har lang levetid. Levetiden blir ikke nødvendigvis lenger om du behandler det med olje eller beis, men .

KUNSTIGE PLANKER: Terrassematerialet Trex kan ved første øyekast se ut som grå, værbitte furubor men . Trekompositt er et materiale som gir ditt utedekk lang levetid. Trekompositt trall produseres av gjenvunnet polyetenplast og trefiber. Sapelli er en afrikansk tresort, rødbrun i farge - nesten som mahogny, og er bl. Ipé viser en enestående holdbarhet og lang leveti selv i vårt tøffe nordiske klima.


Det er en svært tung og sterk tresort, som i likhet med teak, . Thermowood varmebehandlet trevirke er en ny generasjon av tre som har gjennomgått en spesiell . Når et terrassegulv skal legges direkte på mark, er det viktig å gjøre et nøyaktig grunnarbeid. Underlaget må være stabilt, godt drenert og helt plant. Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer . Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Terrassegulv, gjør-det-selv, video, forhandlersøk.


Terrassegulvene våre gir deg minimalt med vedlikehol de er vakre å se på og behagelige å gå på. Med termofuru får du et vedlikeholdsfritt, grått terrassegulv i tre. Som faktisk blir finere og finere for hvert år som går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.