onsdag 20. januar 2021

Soverom interiør inspirasjon

Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt. La deg inspirere av hvordan de har klart å kombinere stil og kos i disse sju. Lær deg de proffe knepene som gir interiøret ditt det lille ekstra!

Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! En statement-vegg med en kul tapet gjør soverommet spennende og personlig, som her hos Ann Guro Hagen. Fargene, interiøret, tekstilene og lampene vi drømmer om til soverommet.


Bort med minimalisme og fargeløs interiør.

BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se mye av på soverommene. Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Soverommet har blitt et stadig mer prioritert rom. Du får nye ideer og inspirasjon hver uke. Se hvilke innredningsregler paret brøt for å skape dette stemningsfulle hjemmet.


Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,. Kanskje noe som kan stå i hjørnet på soverommet eller piffe opp stuen litt. Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler,.

I så fall bør du styre unna disse åtte fellene på soverommet. INTERIØRTIPS: Soverom for flørt, forførelse og nytelse. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. INTERIØRINSPIRASJON til et mer sexy soverom 06.


GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate. Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Finn og lagre ideer om Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Stoler, Husplaner og Gulvplaner.


IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av. Du kan se flere inspirerende soverom hos NIB.


Noen av disse soverommene er faktisk oppnåelige. INSPIRERT AV INDIA: Soverommet er innredet med gamle rekvisitter fra India og Nepal. Norges mest inspirerende interiørbutikk i over år.


Stedet interiørstylistene hendvender seg for inspirasjon. Bli inspirert av vakker inredning til soverommet. Her viser vi fine kombinasjoner av collage og bildevegger. Produktene på bildene handler du gjennom å klikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.