onsdag 20. januar 2021

Trappevanger ute

Bygg trappen selv med ferdige trappevanger. Våre trappevanger er sporfrest, plugget og limt i pressbenk (ikke skrudd), noe som gjør konstruksjonen meget sterk . Man kan velge å ha trappevanger og rekkverk på trappa.

Rekkverk kan med fordel festes i trappevangene. Trappevanger er mest aktuelt for flytende trapp. Trappevange i trykkimpregnert furu fra Arnøy Engros AS. Dimensjonene er x 1mm, steghøyden 1mm, .

En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig . Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret.


CU-impregnert NTR A Steghøyde: cm Stegdybde: cm Stigningsgrad: grader Våre trappevanger er sporfrest, plugget og limt i pressbenk (ikke skrudd), . Det er ikke vanskelig å lage trappevanger på egenhånd. Bestem først hvor bred du vil at trappen.

Bruk kun impregnerte materialer til enkle inngangspartier og -trapper. Trappevange trykkimpregnert tre -trinn - Plus Med Plus' trappevangere. Tre til utendørs bruk ; TRAPPEVANGE TRYKKIMPREGNERT TRE . Mer trenger du ikke for å lage denne trappen, som både er stabil og robust.


Jeg har planner om og bygge noen trapper iløpe av sommeren. Men husker ikke alle formlene osv som trengs for å få en god trapp. Målet er å få et stødig og rett utegulv som tåler en støyt og samtidig kan danne en hyggelig ramme rundt oppholdet utendørs på hytta. Alt du trenger er; trappevanger, terassse bor frontbor skruer og . Våre trappevanger er sporfrest, plugget og limt i pressbenk (ikke skrudd), noe som gjør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.