tirsdag 3. september 2019

Hvordan pusse opp trapp

Skal du pusse opp trappen ? Se trinn for trinn hvordan du går fram for å fornye og pusse opp trappen. Fornyelsen av trappen tok ca dager. Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling, teppe, nye trinn eller andre enkle grep.


Her får du tips om hvordan du pusser opp trappen. Du kan også møte på utfordringer som at trinnene som skal kles er for tykke eller at vangen er buet på én eller begge sider.

En grunnleggende guide til hvordan du pusser opp trappa steg for steg finner du her. Les også: Slik vanner og steller du orkideer. Orkideer kan få lange og blomstrende liv med riktig . Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og tak. Slip lett for bedre vedheft 5. Tørk bort slipestøv med grov mikrofiberklut 6. Lær å pusse opp trappen hjemme!


Unsubscribe from mpon1? LundbergsProdukter 58views.

Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer. Noen legger teppe i trappa , som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring. Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen. Gammel, mørk lakk og slitasje på trinnene er ikke noe vakkert syn.


Men i løpet av et par dager kan du lett pusse opp trappa slik at den igjen blir pen å se på. En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen ! For alle som ikke har en evigvarende forelskelse til furu finnes det heldigvis mange spennende muligheter som kan gi den gamle trappen en helt ny look, om du ikke.


Lykke til me trappa uansett hvordan du velger å gjøre det:). Her var det både gulvbelegg og teppe over der igjen. Forsøkte først å fjerne alt, for pussing og beising - men ga opp da limet til gulvbelegget var vanskelig å få bort. Eller hva koster trappefornyelse?


Hvordan male trappen - happy homes. Mange gruer seg for å pusse opp trappen , fordi mange tror det er en sabla jobb. Men bruker du rett utstyr, produkt og maling går det så bra altså!


Jeg snakker av erfaring. Har malt trappen for flere år siden og aldri .

Derfor gikk jeg ned til 60-papir. Synes det virket mye bedre. Er redd jeg tar for mye. Med bare en vask av trappa først, men angrer på at vi tok helt hvit trapp.


ALL skitten syns med engang, og samler seg i trappa som vi løper opp og ned i flere ganger om dagen. Tror muligens jeg har tatt meg vann over hodet! Tidligere i sommer rehabiliterte jeg en lukket loftstrapp ved å legge parkettbord og avslutte med feielist i front.


Resultatet ble meget bra om jeg kan få si det selv. Nå jobber jeg på et prosjekt hvor byggherren ønsker den gamle og nedslitte trappen rehabilitert. Dette er en ÅPEN trapp.


Gulv,Gulvsliping,Snekker Slipe ned og pusse opp en furutrapp , 1grader, åpne trinn. Trapp - renovere gammel trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.