onsdag 4. september 2019

Høytrykkspyler coop

Kärcher KFull Controll Flex høytrykkspyler. Her er tips til hvordan du bruker den! Med høytrykkspyler går bilvasken superkjapt, særlig når den har integrert såpetank! Den mest lettvinte vårrengjøringen gjør du med høytrykkspyler.


Unngå tabber og nybegynnerfeil med høytrykkspyleren , slik at du slipper ødelagt treverk og fuktskader i huset. Medlemskupp denne uken!

Kjøpte Kcompact på coop obs for ikke så lenge siden, tror det var eller på den. Høytrykkspyler , balkongsett, Nilfisk vindusvasker, metalldetektor og mye mer! Samme innmat som kpremium, men størelsen til K2!


Veldig fornøy anbefales. Med kraftig elektrisk induksjonsmotor. Grillareal 65x4cm. Leveres klar til bruk med meter slange, vaskelanse, vannkobling og rensenål. Coop Obs Bygg Rogaland.


Med hurtigkobling til pistol og såpetank.

Garasjen er et sted hvor vi oppbevarer så mangt, og for mange er garasjen et naturlig sted å oppbevare gjenstander som for eksempel høytrykksspyler og maling. Jeg fant ut at det for meg ikke var verd å gå opp på serien. Dro tilbake med spylern og dem mente den skulle tåle det og at det nok var en svakhet. Dette gikk ikke på garantien. Aldri mer Karcher eller coop obs når det gjelder høytrykkspyler.


Det ble en dyr spyler ! Sammenlign leverposteier og se hvilke som er best i test. Er dette noe som er brukbart eller. Enhver høytrykkspyler er velegnet til å mishandle bilen etter eget behov. Hageslange og bøtte og svamp er . Sandvaskeren kan benyttes på alle høytrykksvaskerne.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Infra premium residence. Moderne hybridmaling med ekstra høy glans. Effektiv mot sver tesopp.


Fiberarmert 8m slange på trommel og skrukoblinger. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette? Tess kan sikkert også hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.