fredag 13. september 2019

Gf rørdeler

Ferdigisolerte koblinger for installasjoner med armerte gjenger for å sikre enkel integrering av målere. Bruk produktkatalogen vår til å bli kjent med det omfattende produktutvalget vårt. Vi har alt fra store modulsystemer til enkeltprodukter – med bare ett museklikk .

Alt i rør og rørdeler til bad og baderom kjapt og trygt levert over hele landet. GF, +GF+ rør, rørdeler og ventiler i PVC, PVC-C, ABS, PP, PE, PVDF, PPS og metall. Armaturer; Sanitærporselen; Dusj og dusjkabinett; Velværeprodukter; Baderomsmøbler; Baderomstilbehør; Rustfritt; Rør og rørdeler; Varmtvannsberedere.


Forøvrig henvises til kjemikalietabell i del Teknisk Info.

Vær oppmerksom på at enkelte kjemikalier også kan angripe innvendig spiral. I enkelte tilfeller og på enkelte varenummer/spesielle deler benyttes alternativ u. GF Polyrac Tippunion Ømm x G1/- Miniatyrbilde #1.

Rørdeler for speilsveising eller muffesammenføyning av PE-rør. TM, KL og GF serie maskiner og tilbehør for speilsveising. Georg Fischers rørdeler er også DNV sertifisert for marine applikasjoner.


Georg Fischer (+GF+) er en av verdens ledende aktører innen plastteknologi til . Heidenreich har butikker, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Alle med rikholdig lager og totalt 2spesialister innen VVS, VA og Varme. Dette er et eksempel på verktøypakke i henhold til F-gass forordningen.


Vi tilbyr et bredt utvalg verktøy og instrumenter. Ta kontakt for informasjon og tilbud på . Delene produseres av samme fabrikker som lager GF Elgef lavvoltsmuffer, og flere modeller har samme form. Rørdeler til bruk i rørsystemer av PE for vann-/gass-/spillvannstransport i. Det medfølger et plastkort med alle GF elektrosveisedeler der.


Nå kommer det rørdeler til salgs som gjør at man kan brygge 10L. Er veldig sugen på å kjøpe gf men brygger stort sett 10-liter i gangen. Geberit har vært i markedet i nesten 1år.


Historien går fra en familiebedrift til et offentlig aksjeselskap. Samt forskellige størrelser i GF klinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.