fredag 13. september 2019

Vestfold rekkverk

Vi har kunder fra hele landet, hovedsaklig fra Vestfold og omegn. Vi har både private og foretak som kundegruppe. Velkommen til Vestfold Bygg Rekkverk as.

Vi er en totalleverandør av rekkverk som baserer seg på salg til både det private og profesjonelle markedet. BufretLignendeVestfold Bygg Rekkverk as. Kontor/ Post Adresse: SOLSTIEN9B, 31TOLVSRØD.


Rekkverket kan leveres gulv-eller sidemontert, og finnes i utførelser.

Utførelse er rekkverk laget av rør Ø 44mm. Kontaktinformasjon for Rekkverk Vestfold Tjøme, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vestfold Bygg Rekkverk AS, din totalleverandør av rekkverksystemer.

Vi er en godkjent byggmesterbedrift som driver hovedsakelig med salg/produksjon/montering av rekkverk systemer i stål og glass. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3. Vestfold bygg Rekkverk AS fra Skoppum, Horten. Bedriften Rekkverk Vestfold V/Rune Andreassen i Tjøme i Tjøme kommune driver innen bransjen overflatebehandling.


Søk etter rustfritt rekkverk vestfold ga Gule treff. Træleborgodden 1 31Tønsberg (Vestfold). Eikernveien 2 30Eidsfoss (Vestfold). Rekkverk Vestfold V/rune Andreassen har besøksadresse Haugsjordet 31Tjøme. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen . Juridisk selskapsnavn, Rekkverk Vestfold V/Rune Andreassen.


E gjennom søndre og midtre Vestfold har tett trafikk, er underdimensjonert og har lang tid vært belastet med tragiske møteulykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.