fredag 13. september 2019

Ribbevegg selges

Vi selger vår ribbevegg og gymnastikkmadrass, og håper på hyggelige eiere. Gymnastikkmadrass Nypris: 612- Vår pris: 3000. Tatt ned fra vegg og er klar for henting.


Bruksmerker og noe tusj/malingsmerker ellers hel og fin. Ribbevegg i lakkert furu med ovale ribber. Den øverste ribben står lenger ut fra veggen enn de øvrige. Godt egnet for styrketrening, uttøyning og . Den ligger på lager så har ikke bilde av den, men lik den man gjerne ser i gymsaler. Stor ribbevegg og treningsapparatet Bråsterk selges billig.


Mange øvelser kan gjøres i ribbevegg og med Bråsterk'en i tillegg har du et ypperlig treningsapparat . Her er resultatene av ditt søk etter Ribbevegg furu. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Kampsport og fitness hos de ulike nettbutikkene som selger . Annonse i TA januar: Ribbevegg, selges kr 20-. Finn de beste produktene hos TopAnnonser.


Bil, Båt, Eiendom, Torget, Jobb, Tjenester, Kjøp, Til salgs. Vi leverer ribbevegger til gymsal og kan levere over hele landet. Sommerbutikken AS selger populære produkter til ribbevegg.


Selger: WaterRower Norge; Garanti (måneder): 24. See featured Gymnastikkmadrass Og Ribbevegg Selges pages, read about Gymnastikkmadrass Og Ribbevegg Selges, and find sites about . Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 3667rabatterte produkter. Selger 2stk bil stereoanlegg 2stk ein lg model: LAC5900RN og ein sony. Verdi 25kr, selges for bud over 10kr. Har to småtroll som elsker å klatre, og en ribbevegg hadde vært perfekt å hatt på rommet deres.


Komplett Brå-Sterk treningsapparat selges for kr 200- Ny pris kr 499-. Klatrestativer og ribbevegger laget av tre og metall, utendørs lekeapparater, utendørs klatrestativer billig, lekeapparater, sklie, huske. Ribbevegg nypris 9montert og kanskje brukt minutter selges da jeg har blitt. Alle husker dem fra turnhallen : Ribbeveggen. Mål: 85cm bredde 23cm høyde Bygger 25cm ut fra vegg.


Treningsutstyr: Klatrevegg, stepkasser, benker , vekter, ribbevegg Kokstad. Smart ribbevegg med core traiener og ringer for å feste rubberbands o. Vårt lager og hovedkontor er i Trondheim, og vi selger og har servicenettverk i hele . Vårt lager og hovedkontor er i Trondheim, og vi selger og har servicenettverk i hele Norge. Til salgs:Ribbevegg i ubehandletfuru med ovale ribber.


Selges samlet kr 350 eller hver for seg til enkeltpriser eller pakkepris. Mange tenker kanskje at ribbeveggen hører fortiden til, men de fleste idrettslærere innser at den er en meget bra. For å avslutte feltrekken enten det er eller flere felt må en legge til avslutningsstender på nr 1302.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.