torsdag 12. september 2019

Fasadesystemer

StoTherm fasadesystemer er isolerete fasadesystem som minsker energiforbruket og hvor de ulike løsnngene er tilpasset hvor værutsatt bygget er plasert. Mapetherm fasadesystemer fra Mapei har i tillegg til å være utviklet for isolering i det nordiske klimaet, suverene kvaliteter innen brannsikkerhet, lydisolering og . Den pussede fasaden er et velkjent element i norsk arkitektur, og omfatter . WICTEC – slank all-rounder. Et omfattende profilsortiment egnet for . Denne anvisningen viser oppbygging, utførelse og detaljer av fasadesystemer med puss på varmeisolasjon av steinull eller plastisolasjon (EPS).

Innholdet i den reviderte Byggdetaljer 542. En trygg og varig løsning for innbruddssikring av alle typer forretninger. Nordic Isoelementer AS forhandler sementbaserte fasadeplater for ulike bruksområder. Våre energieffektive fasadesystemer gir bygget et rent og estetisk uttrykk samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot brann og uønsket støy. RHEINZINK har et omfattende fasadesortiment som kan brukes i . Fasaden er husets ansikt.


Flere av våre kunder har de senere år fått øynene opp for de mange fordeler etterisolering av fasadevegger kan gi. Anvisningen oppsummerer erfaringer fra Byggforsks byggskadearkiv knyttet til moderne fasadesystemer med puss på isolasjon.

I tillegg til vedlikeholdsfordeler, . Utgangspunktet er skadesaker. Et bygg med flislagt fasade gir et bygg med mindre vedlikeholdsbehov, overflater med særdeles lang levetid og ikke minste ett unik og særegent uttrykk . VMZINC har utviklet prefabrikerte fasadesystemer. System som lett og enkelt gir vakre resultater. Klikk på bildene nedenfor og les mer om VMZ Adeka, VMZ . Ventilerte fasadesystemer er ideelt for norske forhold. De er robuste, slagfaste og brannsikre og krever lite vedlikehold.


Vi leverer flere ulike typer puss-systemer. Weber fasadesystemer Trygghet, estetikk og energieffektivitet. Halfen Betong Juster - HBJ.


HBJ-W Betojuster, HLB Loop Box . JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it. Prøvemetoder for fasadesystemer med puss på isolasjon.


System av stang-bolt vegger AF-tilbudt av Morad garanterer en flott visuell effekt og beskyttelse mot vær. Systemet er fleksibelt og derfor er det mulig å .

Ecoclad fasadesystem for kledning. AF-er et fasadesystem tilbudt fra Mora som garanterer en flott visuell effekt og god beskyttelse mot været. Isolerte tak-og fasadesystemer.


Tak og veggpaneler, Taklysplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.