torsdag 12. september 2019

Delta medlemsfordeler

Vi passer på dine rettigheter og forhandler for dine lønns- og arbeidsvilkår. Les mer om alle dine medlemsfordeler. Din egen tillitsvalgt på arbeidsplassen.


Tillitsvalgte på arbeidsplassen, som passer på dine lønns- og arbeidsvilkår og sørger for at din stemme blir hørt, er den aller største fordelen med å være organisert. Mange medlemmer sparer hele medlemskontingenten og mer til på fordelaktige tilbud på f.

Du må vise frem brikken i kassen for å kunne benytte deg av tilbudet. Bottols sport ligger sentralt i Vikersundgata, og har et godt utvalg av klær, sko og treningsutstyr. Fordeler som pensjonist. Members only informasjon.


Som pensjonistmedlem kan du også delta på ulike lokale arrangementer. Som medlem får du også rabatt når du deltar på treff og arrangementer i H. Det finnes også et stort utvalg av H.

Studenter har gratis medlemskap. Alle tillitsvalgte vil bli kurset. For mer info om kurs muligheter utover det. Som hovedmedlem får du tilsendt medlemsbladet Sau og Geit ganger i året.


Betingelsen er at reisen er lengre enn mil. Rabatt på Grafill- arrangement. Som medlem i Grafill betaler du lavere pris på Visueltfestivalen og andre betalte . Som studentmedlem i NITO har du mulighet til å delta gratis på NITOs mange fagkurs. Delta Direkte hjelper alle. Dette gjelder ved ledig kapasitet.


Bufret Lignende Nest øverst står kongressen som velger organisasjonens ledelse, peker ut prioriterte arbeidsområder og foretar nødvendige endringer av SAFE sine lover og målsettinger. Ute på arbeidsplassene har klubber og tillitsvalgte ansvaret for å ivareta medlemmenes interesser. Disse deltar i møter, kurser og . Bladene gir deg fortrinn, faglig påfyll og en snarvei til relevant forskning som er en fordel i oppgaver.


Gjennom medlemskapet vil du ha mulighet til å delta på ulike kurs og konferanser som utfyller utdanningen din. Det gjelder både lokale kurs, som arrangeres av lokallaget, en årlig konferanse i regi av Pedagogstudentene, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.