torsdag 12. september 2019

Slepelist dør

Brukes som bunnlist på garasjedører, lagerdører etc. Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Les mer om Bygghjemme . Vis filter Lukk filter.


Sorterer etter: Relevans, Nyheter, A-Z, Pris, Vurdering. Standardleveranse: Dørblad med pakningar, montert på karm som beskreve over.

Varmekabel i fryseromsdørar. Hevehengsler med forspenning. Ekstraleveranse: Terskelfri løysing med slepelist i botnen av dørbladet. Liggande terskel for nedstøyping på frysedør med slepelist. Lås med innvendig nødåpner . Finerte karmer leveres i karmdybde eller 1mm.


Gummiterskel med slepelist. Uklassede dører kan fås uten terskel.

Døren leveres som standard med varmforsinket anslagsterskel. For best mulig tetning bør dører til utendørsbruk leveres med terskel ATZ. A = mm, B = mm fra hengslesiden til midten . Børstelisten har jeg også sett i utførelse kun med rygg (uten oppkant).


Den kan da monteres i et spor i underkant av dørbla kun ved å bøyes slik at den kniper i sporet. For lyd ville jeg valgt det som kalles slepelist i henvisningen. Våre dører tåler støt og røff behandling som oppstår under transport mellom rom.


Pulverlakkert eller eloksert aluminium. Kantforsterkninger i aluminium. Glassfiberarmert polyester. Er foreløpig dyr, men det jobbes med nye forbedrede . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Slepelisten brukes nederst på dusjhjørnet for å unngå at vannet renner ut på gulvet. List til dusjkabinett til rett dør krom - Camargue. Dusjkabinett listtil dusjdør avsolide materialer.


Overflaten er sølvfarget med kromglans.

Produktinformasjon: Høyde: 1cm. Det begynte med delesalg til Volkswagen boble og har siden utviklet seg til også å omfatte Volkswagen Golf. A-Collection TORI slepelist. Reservedel til Tori a-collection dusj. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager.


Avrundet til hel forpakning. Låskasse: Assa Evolution 310. B = mm fra hengslesiden til midten på lås- kassen. Tappbærende elforsinkede hengsler og justerbart sluttstykke.


Kan leveres med Daloc Linea-mønster, fabrikk- monterte karmhylser . To-fløyet dør (SG 602) Dørblad og karm . Dyp veggprofil dør sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.