torsdag 16. mai 2019

Kebony vedlikehold

Kebony vedlikehold

Når du kjøper kebony -gulv, er det mørkebrunt, men utvikler en sølvgrå patina over tid når produktet eksponeres for sollys og regn. Den blir grå relativt fort. Kebony har lang levetid utendørs.


Kebony vedlikehold

Ser bare de øverste bordene samt de på sidene i pakkene på jobb begynner og bli grå etter ca en mnd i hyllene. Ikke uten grunn at disse matrialene kommer fra fabrikk med lystett plast rundt :). Forvaltning, Drift og Vedlikehold.


Som Mette nevnte innledningsvis henger nettopp kvalitet og pris sammen, også når det gjelder byggematerialer. De anbefaler spesialvaskemiddel eller grønnsåpevann. Anbefaler vask en til to ganger per år. Bruk en skurekost og skyll med vann. Du trenger ikke å olje det eller være redd for å få fliser i føttene.


Vedlikeholdsfritt terrassegulv gjør utelivet enklere – men inngangsbilletten er høy. Når det gjelder kebony terrassebord fremstilt av furu kjerneve anbefaler produsenten at endeveden behandles med Impex impregnering fra Jotun i tillegg. Dermed når man helt inn til kjernen i trevirket for et enda mer varig resultat. Mindre vedlikehold – Vi sier at . Det er bærekraftig, holdbart og krever ikke vedlikehold , kun vanlig rengjøring. Guide over vedlikeholdsfrie terrassebord.


Skal du velge kompositt, kebony eller andre typer? Kompositt, termotre og kebony. Men også disse gulvene må rengjøres med jevne mellomrom for at de skal holde seg pene.


Kebony vedlikehold

Terrassegulv av kebony , termotre og kompositt er i utgangspunktet vedlikeholdsfrie. Spyling med vann, eventuelt vasking med egnet rengjøringsmiddel er tilstrekkelig for renhold og vedlikehold av . Vi vil selvfølgelig ha mest mulig planlagt og minst mulig uforutsett stans på anlegget, sier Storkås. Produktet er bærekraftig og krever ikke vedlikehold , kun vanlig rengjøring.


De er derfor skuffet over hvordan veggen blir seende ut. En vinter etter innflytting, sverter hver eneste spiker på panelborda. Her er det brukt hvite fasadeplater fra Alutile, kombinert med tre.


Alutile: Fasadeplater laget i aluminium-kompositt. Platene veier lite og er lette å montere, og blir stadig mer brukt på fasader, særlig i utlandet. Les også: Mer fritid med vedlikeholdsfritt treverk. Dette har ingen betydning for holdbarhet eller . Bordene vil normalt svelle noe etter montasje utendørs, og terrassebord bør monteres med margsiden ned for å sikre best mulig avrenning. Hadde det ikke vært deilig å bygge en terrasse eller kle huset med materialer som blir vakrere med årene og som ikke krever noe vedlikehold ? Behandlingen gjør trevirket . Det holder å vaske terrassen med husvask etter behov.


De er selvsagt billigst der og da, men mange tenker ikke over hva vedlikehold i årene framover vil koste. Treet krever minimalt vedlike hold og har lave livsløpskostnader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.