torsdag 16. mai 2019

Elektriker jobb

Elektriker KarriereStart. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. En elektriker er en elektrofagarbeider som jobber med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner.


Arbeidet innebærer å montere elektriske systemer, reparere og utføre service på eksisterende systemer. En del av arbeidet går med til å feilsøke.

Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 25. Vi søker nå etter elektromontører med fagbrev!


Jobb som elektromontør i HOEL ELEKTRO AS! Til de som søker ledige stillinger i HOEL ELEKTRO AS. Vi har mange spennende kunder og . Jeg skal begynne på voksenopplæring, og er litt usikker på hvilken retning jeg skal gå.


Finn arbeid og stillinger på Careerjet.

Men jeg har sett litt på elektriker. Noen som kan fortelle litt om dette? Hvordan en arbeidsdag ser ut (på land), arbeidstider, lønn, om det er vanskelig å få jobb , . Du må sikre at de elektriske systemene i felt er kvalitetssikret for å beskytte både pasienter, personell og utstyr. Du vil være ansvarlig for opplæring og veiledning av lokalt ansatte. Du kan også bli bedt om å forhandle fram, med lokale myndigheter, avtaler og nødvendige tillatelser som kreves, samtidig med at du forsikrer . Jeg jobber nå som elektriker og trives igrunnen godt i bransjen, men jeg merker at generelt tidsjag og stress gjør at jeg ikke kan se for meg at kroppen min vil like yrket om 10år, så jeg vurderer å skifte til noe annet, men hva?


Hva kan man egentlig gå til etter å ha vært elektriker ? Jeg vurderer å ta teknisk . Litt off topic kanskje, men angående luftige priser. På hjemmesiden til Otra (stor elektrogrossist) kan en finne følgende varsel om utlufting av priser på kabel, men det ble trukket tilbake. Kan jo spekulere i hvorfor, men har vel en mistanke om div installatører som ikke ble fornøyde.


Finn ditt jobb som elektriker hos oss på Jobbsafari. Varje dag kan vi erbjuda ett stort antal lediga tjänster som exempelvis elinstallatör, elektriker eller elskåpsmontör. Det finns möjlighet att specialisera sig inom fyra olika områden, . Vill du hitta ett jobb ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.