torsdag 14. februar 2019

Gipsskruemaskin

Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. En skruautomat har mye til felles med en elektrisk drill, men er spesialbygd for å håndtere skruer på bånd. Det gjør ellers nesten håpløse oppgaver til en lek, spesielt når arbeidsstilling og plassering av det du skal skru fast ikke er noen god kombinasjon. Ekstra kraftig og hurtig 7watt skrutrekker for gipsskruer. Metallgirkasse som sikrer stabil plassering av lagre og gir.


Støysvak clutch med snapfunksjon. Dybdeanlegg med snapfunksjon som enkelt tas på og av. QUIK-LOK for raskt bytte av ødelagte . Belteklips i metall for enkel transport og oppbevaring. En nyhet for de som monterer MYE gips. Med Ah batteri veier den kun to kilo, og skrur opptil gipsplater på én lading.


I går var det en interessant slagtrekker. Hei, Skal snart skru opp noen hundre kvadrat med gipsplater på veggen, så tenker det er en god anledning til å investere i en god skruautomat. Utover mot sommeren blir det ny terasse på menyen. Er ganske grønn på skruautomater, så håper noen her kan peke meg litt i riktig retning, tenker prisklasse . Lurte på å kjøpe en slik en. Er dette noe å satse på?


Søket ditt ga ingen treff. Gipsskruemaskin - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Denne gipsskruemaskinen med bånd er perfekt til å skru opp gipsplater på tre- og metallkonstruksjoner.


Kan betjenes med én hånd. Tilkoblingsspenning (V) 230. Kapasitet (mm) - 41. Alle priser er i euro og inklusiv MVA.


Dewalt DCF6sorterte gips skrutrekker følger med sortering mekanismen festet og med børsteløs motor vil gi ca 7skruer . Effektiv skrumaskin med automatisk fremmating am skruer som gjør montering av gipsplater lettere. Vi har som mål å vise alle tilgjengelige tilbud på markedet. Se brukte produkter og demoprodukter. For dager siden - Amerikansk kvalitet, en av de mest brukte skru maskinene.


Litt slitt bak, kun overflate. Milwaukee GIPSSKRUEMASKIN MFSGC-202X MILW. Mangler det avtagbare plastikk dekselet som jeg ikke bruker . OK Elektriske AS - okelektriske.


Norges bredeste varehus på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.