torsdag 14. februar 2019

Legge ferdigplen

Jon Atle Repsta produktsjef for . RULL UT: Husk at ferdigplen må betraktes som ferskvare og bør legges samme dag som du kjøper den. Selgerne mener du kan legge opptil . Slik legger du ferdigplen. Lett raking før legging sørger for at røttene får god jordkontakt.


I stedet for å så helt nytt gress, kan du kjøpe plenen på rull.

Ikke vent på at gresset skal gro. Vi legger ferdigplen for deg! Tradisjonell såing er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb. En plen kan bruke opptil år før den . Allerede etter få uker kan plenen tas i bruk.


Her kan du se hvordan du . Hvis du vil ha plettfri plen på kort tid er det bare å rulle ut en ferdigplen. Det er en del forberedelser som må til før man legger en ferdigplen.

For at ferdigplen skal rotfeste seg, må jordlaget være løst og bearbeidet. Hva slags underlag må jeg ha for å legge ferdigplen ? En god tommelfingerregel er å tenke at: ”Det du ville ha sådd gress i, er bra nok for ferdigplen”. Sliter du med ugress og mose og får ikke såingen av gress til å fungere?


Da bør du vurdere å legge en ferdigplen som gir hagen din frodig og grønt gress. Hvor tidlig på våren kan man legge ferdigplen (Østlandet)? Får levert ferdigplen i morgen. Underlaget var delvis . Så selv, eller rulle ut de grønne løperne?


Hvis valget er ferdigplen , kan jobben gjøres helt til frosten setter seg i bakken. Selv om kalenderen viser november kan du fortsatt legge ferdigplen. Ferdig med hagearbeidet for i år?


Et godt grunnarbeid gir et godt resultat! VISSTE DU AT Buskerud ferdigplen leverer plen til små og store kunder. Entreprenører og private. Legg plenen selv, eller vi kan gjøre jobben for deg.


Dagen blir kortere og temperaturen synker. Mange kunder ringer oss og spør om det nå er for sent på året å legge ferdigplen.

Vi kan berolige dere med å slå fast . Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene for. Vi er ferdig med leggingen – det var faktisk enklere enn å legge parkett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.