torsdag 14. februar 2019

Bremserør kobber

Var innom Biltema for å handle bremserør i dag. Fikk da beskjed om at jeg da skal bruke kobber nikk. Jeg kjøpte nye bremserør av en av våre forhandlere men ser at de er i stål.

Har tidligere en gang blitt fortalt at kobberrør er best. Køb Kobberrør/Bremserør 3/16- mm Bremserør hos thansen. Kobbernikkel er svært formbar, og den er mer motstandsdyktig mot korrosjon enn vanlige kobberrør.


I Haynes-manualen står det at man skal bruke bremserør i stål, og ikke i kobber (som de har på biltema).

Bremserør stål eller kobber - posted in Defender ForuHei på min 20Defender 1så har et av stål bremserørene som ligger oven på . Krav til feste av bremserør - Åpen Postinnlegg30. Og jeg kjøper alt på Biltema: flenseverktøy, kobberrør, rørkutter etc. Skrevet av Emne: kvalitet på bremserør (Lest 10ganger). Hvorfor kan jeg ikke bruke kobber/nikkel til bensin og olje?


Bremserør svekket pga rustangrep - bakre/. Det er krav til tettere klamring/feste på kobber typer. Bremserør (1); Universal (55); Tilbehør (10). Men Det bedste er selvfølgelig at udskifte hele røret til kobber, så er du. Må man sætte ind i kobberrør bag efter samlingen?


Nippel til nem og sikker samling af kobber bremserør 3/16. The offer can be purchased in Biltema at 39. Er der noget til hinder for at montere kobberbremserør på Corvetter? Autobremsen fremstiller dem på mål for 30-kr. Kobber-bremserør, 3/1 rulle med m. Kobberrør, 3/1 til fremstilling af bremserør.


Bremserør i rulleRefako Autodele - reelle reservedele, fair priser og kompetent. Har du brug for et nye bremserør, så kan Refako tilbyde dig netop dette. Når du får stål eller kobber rør, så forsvinder den svampede fornemmelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.