tirsdag 13. november 2018

Isolasjon gulv kjeller

Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer. Legg isolasjon rett på det eksisterende gulvet. Gulv på grunn bygges opp med tanke på å oppnå lavt varmetap, god komfort og for å unngå fukt fra grunnen. God varmeisolasjon under gulvet vil bidra til å . Etterisolering av etasjeskillet over kald kjeller med linisolasjon.


Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus.

Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha . Hei Jeg har nylig kjøpt et hus hvor kjeller ikke er innredet. Den er heller ikke delt opp i rom men har god takhøyde og er på rundt m2. Vi har ikke planer om å pigge opp gulv , isolere og støpe nytt gulv , da det.


Er det ikke best å isolere kjeller gulv i stedenfor varmekabler med . Her får du tips om du skal legge nytt gulv i kjeller. En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet. Hvis du både skal bygge opp nytt gulv og isolere veggene, er det . Jeg har en kjellerstue hvor det er lagt vegg til vegg teppe rett på betongen.

Nå vil jeg legge noe ordentlig stavs bredparkett, men vil spare . Et støpt betonggulv er verken spesielt hyggelig, pent eller varmt. Hvis du har et slikt et i kjelleren , kan du vurdere å skifte til laminatgulv. Det er behageligere å gå.


Etasjeskillere kan du isolere fra oversiden eller fra undersiden. Du kan kombinere jobben med å skifte gulv , og det vil bidra til å dempe . Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under eksisterende golv. Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Dersom du har innredet kjelleren din til boligformål, eller går med planer om å gjøre det, bør du være.


System Platon på innsiden av kjeller veggen beskytter isolasjon , stenderverk,. Som isolasjon under betongplaten, samt i ringmuren benyttes Jackopor (EPS). Hva slags gulv og ikke minst hva slags isolasjon det er - eller ikke er - i . Kjeller med isolasjon innvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.