tirsdag 13. november 2018

Bygge vinterhage selv

En godt isolert hagestue krever at du er vant til å bygge selv, og da kan det være greit å få litt eksperthjelp. Hver planke og skrue ligger klar, som med et . Hver planke og skrue ligger klar, som med et Ikea-møbel.

Liker du å bygge ting selv er dette fullt mulig også med tanke på vinterhager. Med reisverk i limtre fra Grønt Fokus får du mange valgmuligheter. Jeg ønsker å lage en vinterhage på terrassen.


Hvordan går jeg i gang, bør jeg kvitte meg med rekkverk?

Alt av info/tips tas i mot med stor takk . Gjør det skikkelig når du bygger din hagestue/vinterhage, husk at du skal ha glede av. VEKSTER: Selv om hagestuer har moderne løsninger for å unngå å bli. Hva utgjør for eksempel forskjellen på en hagestue og en vinterhage?


Dette passer fint hvis du skal bygge en vinterhage eller en større stue. Du kan søke om å være det selv, men det enkleste er å bruke en byggmester som har .

Jeg er ute etter en fullisolert vinterhage på m2. Selv om du ikke har planer om å bygge før til våren, er det ingenting i veien for at du kan gå i gang med søknadsprosessen nå. Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus,.


Komplette hagestuer som du enkelt monterer selv! Savner du plass i nærheten av huset kan du bygge en frittstående hagestue lengre bort i hagen . Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner. Deretter kan du anser deg selv for å bygge din vinterhage.


Interessen for å bygge vinterhager i Norge er økende. Selv om vi i dag har et meget godt isolerende glass å benytte i vinterhager, vil vinterhagen kreve noe . Lyse rom leverer vinterhager/uterom som komplette byggesett. Dette er byggesett som mange velger å sette opp selv for å få et meget rimelig resultat. Fordelene ved å bygge en vinterhage er flere: Man får større areal å boltre.


Selv om det koster mer, kan vi jo nå plusse på kvadratmeter . At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter inntil meter inntil nabogrensen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.