onsdag 14. november 2018

Membraner og taktekking as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Her går det stort sett i gummi, som spenner fra baderomsgulv til dammen i Holmenkollen . Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


MEMBRANER OG TAKTEKKING AS.

Taktekking - Takarbeid. Virksomhetstype, Hovedkontor. Vi er ansatte og har tekkere med mesterbrev, fagbrev, sertfikat for varmearbeider o. Tak og overdekkede membraner utsettes for ekstreme påkjenninger. Under norske værforhold er det ekstra viktig å prioritere tak og membran for å unngå fuktige . Våre verdensledende løsninger av tak og membraner er testet og godkjent av en rekke byggtekniske institutter i både Norge og i Europa.


Vi leverer taktekkinger og membraner med Asfalt eller PVC-belegg. Vårt hovedvirke er taktekking og membran arbeider, men vi tilbyr også enkle tømreroppdrag og blikkenslagerarbeid.

De siste årene har nye næringsbygg, . Jeg skjekket hva de bruker som membran på bad ellers i verden. Der går det mye på EPDM gummimembraner til bad og til tak som også er . Flytende takbelegg med fremragende egenskaper. Benyttes på alle typer tak , rehabilitering og nye, med eller uten tilleggsisolasjon . Bærum tak og membran AS har mange års erfaring i bransjen med spesialkompetanse rundt tak , folie membran , radonsperre, våtrom (bad), og terrasser.


Buskeru Drammen, Asker, Bærum, Hokksun. Tak - og membrantekkerfaget har lange tradisjoner innen vedlikehold og tekking av tak og legging av membran. Faget skal tilfredsstille samfunnets krav . TJENESTER: Membran – Membran isolering av uteareal med underliggende rom stiller store krav til tetthet.


Hesselbergtak velger konsekvent en løsning . Fløysand Tak AS utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot det private og offentlige markedet. Vi tar oppdrag over hele Norge. Sveisemembran på garagetak og terrasse.


Til flate og svakt hellende tak brukes takbelegg og membraner som har spesielle egenskaper med tanke på heft, tetthet, kuldefleksibilitet og bestandighet overfor . En taktekker har dermed en viktig oppgave med å sikre verdier i samfunnet. De legger også membran på terrasser, parkeringsdekke, bruer, i tunneler.

Flate tak og Membraner. Vi er ansatte som utfører både tak og membran jobber både på privatboliger og næringsbygg i Oslo, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.