torsdag 13. september 2018

Peis i pipe

Peis i pipe

Med integrert peis og pipe kan du installere peisen tidlig i byggeprosessen. Se vårt utvalg innebygd peis her - Nordpeis. Hadde en drøm om å få integrert en tosidig peis i veggen mellom kjøkken og stue, men dette ble for dyrt og nå ser vi på alternativer. Icopal Celsius+ er en kombinert pipe og peis som avgir varme også lenge etter at du har sluttet å fyre - se her!


Peisen tar knapt mer plass enn pipa, den kan få design etter kundens ønsker og i tillegg er den rask å montere. Forblending av peis og pipe med steinpanel fra Stoneart. Naturstein på peisen er rimeligere enn du tror. Varmepipa er en ny miljøvennlig pipe som fungerer både som peis, pipe og ovn.


Vestfold Peis Pipe AS er en bedrift fra Nøtterøy i Vestfold som driver med blant annet montering av peiser, ovner, rehabilitering av piper, muring av peiser, . Varmefag har Norges største utvalg av peiser og ovner. Har du noen ganger tenkt etter å ha kommet hjem til kald bolig midtvinters at peisovn - ja, det hadde vært noe. Basert på dette vil vi gi råd både om plassering, type peis eller ovn, pipe/ skorsteinsløsninger, brannsikring og forskrifter man må ta hensyn til. Dette er Jøtul - Timeless Norwegian Craft.


Peis i pipe

Jøtul har siden 18vært verdens ledende produsent av peiser, vedovner og peisinnsatser i støpejern. Vi er et lite firma fra Nøtterøy med ansattVi driver med rehabiliering av skorsteiner, montering og muring av ovner/peiser. UNDERETASJEN: Petter Hultin (t.h.) har bygd opp første del av pipa, som kommer til å varme . Klargjør peis og pipe for fyringssesongen.


Om sot og fastbrent smuss fra i fjor setter en demper på peiskosen, er en real . Peisene egner seg godt som romdelere - alternativt som frittstående peis ute på gulvet eller plassert mot vegg. Og mangler du pipe for å kunne fyre med ved? En ovn eller peis skal fungere hundre prosent tilfredsstillende om du skal få fullt.


Dette løses best ved å tilføre luft direkte til ildstedet, enten gjennom pipa, eller . Murmester Trond Dal AS setter inn din ovn eller murer din peis etter ditt ønske. Vi kontrollerer og sender inn papirer slik at din ovn blir . Noen steder i landet mener folk pipe når de sier skorstein. Men tidligere har ordet betydd hele murskonstruksjonen – alt fra peisen til kokeplata og røykkanalen.


Rehabilitering av pipe/skorstein samt salg og montering av peis/ovn er Mur og Pipeservice AS' hovedbeskjeftigelse. Kingfire er en moderne peis- og pipemodul der selve peisovnen er integrert i pipa og derfor ikke opptar verdifull gulvplass. Velg mellom innerør i chamotte med isolasjon eller pimpstein uten isolasjon - samme ytter element, men velg det innerøret som du ønsker!


Peis i pipe

Kjøkkenpeiser i byhus eller herskapshus hadde alltid en røykhette som fanget røyken og førte den videre opp gjennom en røykpipe, og peis og pipe var så . Elegant gasspeis som kan henges rett på veggen. Stort utvalg i eksklusivt designede steinfronter eller en front i børstet rustfritt stål. Før jeg kjøper ovn eller peis, hva må jeg tenke på?


Icopal Celsius+ er en kombinert pipe og peis som avgir varme også lenge etter du har sluttet å fyre. Tre kubber er nok til timers behagelig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.