torsdag 13. september 2018

Snøfresere til salgs

Oversikt over brukte snøfresere vi har til salgs. Snøfreserne er kontrollert på vårt verksted før de blir lagt ut til salgs. Er du på utkikk etter en brukt snøfreser til en god penge, ta kontakt med oss.

Vi har av og til brukte snøfresere til salgs. Dette er maskiner som vi har tatt i innbytte . Vi har nå 8Snøfresere til salgs fra Finn. Selv om stadig fler søker på brukte snøfresere på finn.

Grim Maskin Service AS på Lillestrøm hatt stabile salgstall på . På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Dalen Snøfresere. Det finnes ett stort utbud av Dalen Snøfresere av flere . Du kan også selge brukt snøfreser, gjennom Mascus når du flest! På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Tokvam Snøfresere. Det finnes ett stort utbud av Tokvam Snøfresere av . I fjor på denne tiden opplevde vi også en intens jakt på snøfresere. Snøfreseren for deg med fokus på kvalitet og tøff bruk.


Vi har stadig brukte snøfreser til salgs.

Toro snøfresere - Grim Maskin Service har butikker i Lillestrøm og Jessheim. En god snøfreser må tåle alle slags føre og ikke være alt for tung å operere - er den det, kan du like godt bruke spaden. Salg av snøfreser, luft- og elektroverktøy, hagemaskiner med eget serviceverksted. Berta snøfresere er 2-trinns fres og kommer med mye forskjellig ekstrautstyr.


Se under for en oversikt over det vi har som er til salgs. Ranadistriktet er et av landets beste distrikter å drive salg av snøfresere. Hvert eneste år selger de lokale forhandlerne store mengder . Avisene har bugnet av annonser om snøfresere til salgs de siste dagene. Politiet på Heimdal leser hver og en i sin freserjakt, for andre spor er det ikke å gå etter.


Partner Snøfreser Hk med knaste hjul til salgs. Canadiana snøfreser selges cm fresebredde. Annonser om salg BOBCAT snøfreser fra Polen.


Dalen snøfres type 278B 86mod Hydraulisk vending av tut Påsveiset triangelfeste Pto aksling følger ikke med Fresen er i god stand . Rævva snøfreser-monster til salgs heter annonsen Magne Kleiveland fra Moen i Troms har lagt ut på Finn. Innlegg vikingole Man Jun 0 207:pm. Hydromann 1500vs frontmontert PTO freser selges. ARIENS - VERDENS MEST KJENTE SNØFRESER VAREMERKE.


Våre kraftfulle to- trinns snøfresere har en overlegen ytelse og holdbarhet! Pent brukt snøfreser av typen Terra 2S med påmontert kantving, selges for kr 150Den har svingbar tut. Vi har nå Brukt honda snøfreser fra Finn.


Vi har nå 2Snøfreser honda til salgs fra Finn. Snøfreser er meget lite brukt de siste årene, de siste . Vi tilbyr også henting og levering av snøfresere som skal inn til vårt serviceverksted. Alt du trenger å gjøre er å bestille henting via e-post eller telefon, så ordner . Honda SNØFRESER HS 6med el start og belter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.