torsdag 13. september 2018

Bathco servant

Bathco servant

Hver enkelt servant er unik og leveres med sertifikat for nummerert utgave og signatur av kunstneren. Merk produktene du ønsker å legge i pdf utskriftsliste Sorter etter: Navn - . Saròn Cement bolleservant. Bathco Venecia servant.


Porselenskanten over platen har en høyde på cm. Servant for delvis nedfelling i benkeplate. Batco er en produsent av baderomsprodukter med hovedkontor i Santander i Spania.


De har et stort utvalg av produkter som det vises i produktkatalogen. Det finnes servanter som er underlimte, . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. For benk, vegg eller hjørne. Resin er et porefritt og meget slitesterkt . Anvendelig og smal porselenservant for små baderom eller toalettrom.


Bathco servant

Monteres på vegg eller plate. En rekke varianter i ulike former og materialer som porselen, stein og betong. Rund servant med overløp. Hvite, matte eller med mønster. Microcementservanter 22- Steinservanter . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Liten servant uten overløp. Den kan monteres på vegg eller plate. Meget liten firkantet bolleservant i porselen. Kan monteres både på plate og vegg. Håndkleholder 10BT selges separat.


Pris uten blandebatteri. Mer info om produktet . Altea servant , rustikk aluminium. Baviera firkantet bolleservant. Lekker hvit keramisk servant fra Spanske Batcho. Serlve skålen er : x cm.


Virkelig imponerende arbeid. Link til produsent: Korsbakken Trading. Produktet er ennå ikke bedømt. Buet servant uten overløp. Rektangulær servant med bred kant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.