mandag 10. september 2018

Funkis enebolig

I Møllerveien på Ullevål står vi for oppføringen av en funkis enebolig. Her brukes det støpt plate på mark, grunnmur utføres i Jackon-system med støpte vegger . Block Watne har enebolig til salgs i Kjekstadmarka i Røyken.

Moserudveien - funkis enebolig (des 2016). VIGRA- ny og moderne funkis enebolig med bl. Dette er i hovedsak trehus, kombinert med murpuss noe som gir fin harmoni i fasadene. Her er det også store vindusflater, vindua er .

Rålekker kjedet enebolig med flott skjermet hage og terrasse. Det er en sokkeletasje og en hovedetasje. Idag er det en flat tak fra 19da huset ble bygd og det er på . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. NORDSTRAND - Funkis enebolig fra 20med m² takterrasse - Fjordutsikt og svært gode solforhold - Separat inngang i kjeller .

Rønningvegen - Funkis enebolig med garasje under oppføring - Høy standard og meget gode løsninger - Nøkkelferdig bolig - solgt! En finurlig garasjeløsning endte med ombygging av hele huset. Beliggende i et meget attraktivt og veletablert villaområde på Nordstran godt tilbaketrukket og skjermet for biltrafikk. Ellers er det småhusbebyggelse samt noe . Helt ny og ubrukt arkitekttegnet enebolig som inneholder følgende: Entre/yttergang, stue, kjøkken, gang, tv-stue/allrom, soverom, kontor/walk-in closet, . Stilig funkis enebolig beliggende på barnevennlige Veldre.


Solrikt - Flott utsikt utover Farris og Larvik By. Velkommen til boligprosjektet Rugdefaret. Prosjektet omfatter funkis eneboliger på Slependen. Vi har nå Funkis enebolig fra nettsteder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.