mandag 10. september 2018

Moderne hytteinteriør

Typisk for interiør på høst- og vintertid er beige, brun, hvit og grå. Dette er naturlige farger som vi forbinder med vinteren og som gir hjemmet en varm følelse. Foto:Interiørmagasinet Hytteinteriør på en flott fjellhytte. De fleste ønsker seg gode og komfortable sittemøbler på hytta. Hovdenak foreslår en moderne sofa trukket i et rutete ullstoff for å oppnå både god komfort og et lunt hyttepreg.


Pledd og puter er med på å skape en koselig stemning.

Puter med dyre- og naturmotiver er fortsatt populært. Pass bare på at du ikke overdriver. Her er tømmervegger og skifergulv i. Det er for de fleste av oss viktigere enn det perfekte hytteinteriøret. De egner seg svært godt alene, men er også fine som basis for andre tilbehørsfarger, sier interiørkonsulent og interiørekspert i Hyttemagasinet, Harriet Bjørnson Lampe. Natur og naturlighet står svært sterkt i interiørbildet for tiden.


Det gjenspeiles også i materialvalget. Trenden er at hytteinteriøret ikke skal . Vi er opptatte av interiøret på hytta så vel som hjemme, og vi investerer mer i et fint, moderne hytteinteriør.

Mange av trendene vi nå følger hjemme har funnet veien til både kysten og den norske fjellheimen, men ikke alle. Vi er fortsatt på jakt etter naturen når vi er på hyttetur, dog i en litt mer moderne og . Rekordmange stemmer og stort engasjement i årets Hytteprisavstemming! Nå er det klart hvilken hytte som til slutt fikk flest stemmer. Du trenger ikke ha en moderne stor hytte for å være med på dette interiørkurset.


Kurset passer for alle med hytte i fjellet eller ved sjøen. Målet med kurset er å innrede mer personlig på hytta med hjelp av tekstiler og gode farger. Er du ute etter inspirasjon til innredning og fargesetting? Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta.


Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg. Lie Øyen Arkitekter Lie Oyen Vis mer SAMSPILL I FOKUS: Se så enkelt og rent kan et moderne hytteinteriør bli. Gulv og vegger er av kvistfri furu fra Svenneby Sag og Høvleri, lerk i takpanel og peis av betongstein. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Luftig og lunt hytteinteriør med moderne løsninger og store vinduer.


Moderne og miljøvenleg i Bø.

Isolaft produserer laft ved en automatisert fabrikk i Eidsvika like utenfor Ålesund. Selskapet leverer til hus- og hytteleverandører og andre entreprenører over hele Norge. Vi gir deg inspirerende og nyttig hyttestoff – enten du allerede har hytte eller drømmer om å bli hytteeier. Hyttemagasinet skal være en inspirasjonskilde som favner alt fra moderne og flotte hytter, til enkle og funksjonelle hytter. I hver utgave finner du en arkitektperle og Lesernes hyttebok.


I Hyttemagasinet plukker du opp . Påsken nærmer seg og mange gleder seg til hyttekos på fjellet eller ved sjøen. Vi forbinder hyttelivet med avkobling, det enkle og det ærlige. Hytta er ikke lenger det det var for noen år tilbake. This Pin was discovered by Henriette Linde. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Jeg liker å mikse ting - gamle bonde-møbler, klassisk design og helt moderne ting. Jeg bruker mye tid på å tråle massevis av bruktforretninger og loppemarkeder, og det bærer dette huset preg av. Dessuten er huset fullt av gjenstander fra Axels mange reiser og utenlandsopphold.


Han har blant annet vært . Funkishus med skråtak og takvindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.