mandag 10. september 2018

Beste musefelle

Nå som kulda har rukket å gjøre inntog kommer også musene krypene inn til varmen i hus og hjem. Se her hvilke musefeller musa foretrekker. Han har samlet og forsket på musefeller i snart tjue år og nærmer seg 3varianter fra hele verden. Her viser professor Gunnar H. Gundersen frem sine ti beste.


Vi har testet hvilke musefeller som er best.

Laget av tre, plast og metall, og det følger med bruksanvisning. Testens beste fangstsuksess, grei drepeevne og grei å sette opp. For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har fanget musa – ikke sant? Men dette er dessverre ikke . Musefella Victor Multikill er dødelig. Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben?


Her er de beste vakuumposene . Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler musefelle. Har fått en artig krabat i stua - som flyr rundt omkring og tror den bor her.

Men like viktig som hvilke musefelle du velger er hva slags åte du har i den. De fleste bruker ost, men det er ikke nødvendigvis det beste du kan . Husk at musa er vegeterianer. Det suverent beste åtet. Jeg brukte ost i musefellene en gang vi hadde fått noen mus i huset.


Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av . Elektrisk `multikill` musefelle Mus Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må tømmes og 1mus før batteriene må skiftes ut. Elektrisk multikill musefelle - Skadedyr, Elektrisk musefelle som fanger opptil mus. Bruker stk C-batterier.


Trolig markedets mest effektive musefelle. Fella dreper inntil mus før den må tømmes, 1mus mellom hvert batteriskift. Benytter batterier type C, disse er . Mangler: beste Slik plasserer du musefellen riktig - Viivilla. Kjøkken › Skadedyr på kjøkkenet › Plasser musefellen riktig Bufret Lignende 20.


Du tenker kanskje at den beste plasseringen for en musefelle er midt på gulvet for å dekke størst mulig areal, men det er feil. RAPPMUSEFELLE 2PK Patentert norsk musefelle i plast. Mottatt Norsk Fangstmannsforenings pris for Beste og mest geniale fangstfelle.

Skadedyrbekjemper Tom Arild Jensen i Aktiv Nord Skadedyrkontroll sier de lader musefellene med peanøttsmør. Foruten forebygging, så er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.