tirsdag 11. september 2018

Takrenne deler

På godværsdager er det enkelt å være takrenne i Norge, men når regn, blåst, snø og is. Alle deler er enkle å tilpasse, og du bruker ikke lim eller spesialverktøy. Utvendig vinkelstykke m/ integrert skjøtestykke 2. Innvendig vinkelstykke m/ integrert skjøtestykke 3. Bordtaksbeslag plast, sort 108˚, til papptak 85/87/20mm (C-87) Se skissetegning her, 2101212 4140510.


Bordtaksbeslag plast, sort 105˚, til steintak . Sammen med taket er takrennene og nedløpsrørenes oppgave å transportere bort regn- og smeltevann.

Kontrollerer at vannavrenningen fungerer med jevne . Grimstad Industrier AS - Solide ståltakrenner fra Isola, dimensjon 1mm Finnes i svart og hvit. Icopal takrenner stål - hindrer vannsprut og nedfukting av veggen. Renner, nedløpsrør og alle deler produseres av høyverdig galvanisert stål, som er belagt . Grøvik Verk er norges ledende produsent av komplette takrenne-systemer, og landets eneste produsent av takrenner i aluminium. Med ståltakrenner fra Icopal får du et takrennesystem som tåler det tøffe norske klimaet og som tåler store belastninger over lang tid. Spesielle deler, blant annet spesialvinkler produseres på bestilling.


Isola Ståltakrenne er et komplett takrennesystem til bygninger med skrå tak. Kombinasjonen av stål og plast gir takrennesystemet stor stabilitet og styrke. Isola takrenne er eneste takrennesystem med Sintef Byggforsk godkjenning. Deler og tilbehør kjøpes separat for komplett takrennessystem som kan benyttes på . Hellingen til takrennen mot nedløpsrø- ret bør være minst 2. Skal du skifte takrenner, og de eksisterende krokene ser gode ut, kan du legge nye renner direkte i dem. Men generelt anbefaler vi å skifte alt, med deler som . Komplett, lettmontert og slitesterkt system for takavvanning.


Alle deler av svensk galvanisert stål (mm). Lindab takrenner sortiment - Vi selger takrenner fra Lindab, kjøp din nye takrenne hos oss. Takrener i stål, zink, kobber og aluzink.


Denne artikkelen er delt i tre deler og er laget i samarbeid med takrenneleverandøren Lindab. Takrenner og nedløpsrør spiller en viktig rolle i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.