fredag 3. august 2018

Takstolfabrikken

Takstolfabrikken har levert takverk siden 19og har med årene opparbeidet seg en bred kompetanse innenfor spikerplatebasert takkonstruksjoner. Dette gjør oss til en komplett leverandør av bygningskroppen til ditt prosjekt! Landheim Gruppen består av Takstolfabrikken AS, Kværnum Byggkomponenter AS .

Velkommen til Takstolfabrikken AS på Borkenes. Vi produserer og leverer takkonstruksjoner i tre for de fleste type bygg i Nord-Norge. Kontaktinformasjon for Takstolfabrikken AS Skreia, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Eidsvoll Takstolsfabrik ble etablert på Minnesund våren 1996. Takstolfabrikken AS på Skreia har investert opptil ti millioner kroner i nye produksjonslinjer i gamle Landheim Veveris lokaler. Takstolfabrikken og Kværnum Byggkomponenter er i god vekst, og ønsker å styrke laget med en prosjektingeniør når vi flytter inn i nye lokaler på Landheim .

Takstolfabrikken har besøksadresse Gåra, 94Troms. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Takstolfabrikken. Det er registrert ansatt(e) i bedriften . Bedriften Takstolfabrikken AS i Skreia i Østre Toten kommune driver innen bransjen bygningsartikler.


Takstolfabrikken AS har besøksadresse Gåra, 94Borkenes. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen Produksjon . Det er for tiden ingen ledige stillinger. Takstolfabrikken i Borkenes, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Klikk på lenken for å lese mer om Takstolfabrikken AS. Vi leverer takstoler etter kundenes ønske!


Takstolfabrikken AS Bygg og Anlegg Oppland. The map requires javascript to be enabled. Gratis oppdatering; Tips en venn; Send forespørsel; Legg til i favoritter; Utskrift .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.