fredag 3. august 2018

Brønnborring

Grunnvannsundersøkelser i løsmasser er omtalt i GiN-veileder nr. Før brønnen kan plasseres er det nødvendig med . Bufret Lignende Skal du bore en brønn bør du tenke på: 1. Hvor mye vann du trenger. Veiledningstabell finner du her.

Hvilke regler gjelder for brønnboring. Plassering i forhold til forurensningskilder. Brønnutforming både over og under bakkenivå. Vedlikehold og rehabilitering.


En av Norges mest erfarne brønnboringsfirmaer. Hele spekteret av tjenester fra enkle drikkevannsløsninger for hytte til store og komplekse varmepumpeinstallasjoner. Det kan være på øyer eller i hytteområder hvor kommunal infrastruktur ikke er etablert.


Mens det før var vanlig å grave brønner, er det nå mest vanlig å bore brønner.

En rekke firmaer tilbyr brønnboring. Velkommen til vår side på nettet. Det er også litt informasjon om vannbroring, energibrønn og brønnservice. Er det noe du lurer på så må du gjerne ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til så godt vi kan. Utfører alle typer boring i Østfol Oslo og Akershus.


Boring i berg gir stabil vannforsyning og kvalitet på vannet. Vi tilbyr topp kvalitet, med garanti, på din nye vannbrønn eller energibrønn. Boring etter vann både i fjell og løsmasser til hus, hytter og gårdsbruk, samt boring til vannverk både privat og kommunalt. Energiboring for boliger til store brønnparker, fundamentering til bygg, horisontalboring for kryssing av vei og jernbane og miljøbrønner for avfalls-deponier. Brønnboring er en moderne kunnskapsbedrift, med over års virke.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. En vannbrønn forsyner deg med friskt og rent vann som ikke er forurenset av overflatevann. Vi har siden oppstarten drevet med vann og energiboringer over hele landet.


Vi utfører også grunnundersøkelser og spesialboringer. Vi borer for store og små vannverk, privathus, hytter, industribygg. Vi har opparbeidet mye erfaring som vi ønker å dele med deg som . Skal du bygge ny bolig på en tomt som ligger utenfor tilkoblingsmulighet til det offentlige vannverket?

Er du opptatt av energisparende tiltak? Er det behov for peleboring i byggfundamenteringen? Brønn og Spesialboring AS holder til på Frekhaug, og driver med bl.


Bergen og omegn, samt montasje av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.