onsdag 15. august 2018

Små garasjeporter

Ifm designendring har vi et restlager og noen garasjeporter i stål med små skjønnhetsfeil som selges til SUPERPRISER! Nedsatte priser på ett sortiment porter med små skjønnhetsfeil. KR (Med vinduer, smal sprosse) (2) . Portene er klemsikre og leveres med fjærbrudd- og fallsikring.


Vi leverer også portåpnere tilpasset porten.

Over høyde for små porter minimum 150mm for store. Vi lagerfører alle Raynor Standard porter og Ryterna Rporter, men vi har også et et stort lager med feilbestilte porter som selges til godt. Eg har i dag en garasje i tilknytning til huset med to små garasjeporter.


Denne garasjen har frem til nå ikke blitt brukt til parkering pga . Lobas garasjeporter er en komplett serie portløsninger der kvalitet og sikkerhet står i. Små speil med trestruktur. Du kan sjekke om din gamle garasjeport oppfyller gjeldene EU sikkerhetsstandarder .

To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter. Vippeporter med store fjærsystemer kan være uheldige for små barn. Berner GA 1garasjeportåpner er en enkel og pålitelig portåpner. Motoren har et integrert LED-lyspære som gir . Uansett hvordan huset ditt ser ut, bør ditt valg av ny garasjeport derfor begynne med. VÅRE GARASJEPORTER og beslag er testet både med og uten portåpner.


LOBAS FLEX KASSETT med små speil får et tradisjonelt ut- seende. Dør med store og små fyllinger . Garasjeporter og dører kan leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Designet gjør at bunntetningen dekker små ujevnheter i gulvet. En garasjeport er en viktig investering, så det beste er å. KLASSISK SP med sine små speil er en gjen-.


Denne modellen passer perfekt til små - og mellomstore garasjeporter , og leveres i hvitt som standard. Porten kan også leveres med vindu og et bredt spekter . Produseres etter mål, ønsker og behov.

Hensikten med en garasjeport er å beskytte eiendelene inne i garasjen mot vær og vind og mot ubudne gjester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.