onsdag 15. august 2018

Design baderom

For oss er det ikke nok at et baderom kan vises frem og ser bra ut. Baderommet skal også være et sted til å seile med seilbåt i håndvasken, til å ta et . Du har også mulighet for å prøve deg selv på våre nettsider.

Planlegg og tegn ditt eget bad med vårt tegneprogram. Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. TEGN DITT BAD MED TEGNEPROGRAMMET FRA ROOMSKETCHER.


TEGN DITT BAD MED MØBLER OG PORSELEN FRA VILLEROY BOCH.

Frittstående badekar midt i rommet, glassvegg mellom bad og soverom, fem kvadratmeter dusj. Er det et nytt fresh look, eller skal du bare ha et bad helt ut over det vanlige, så hjelper vi deg og skaper den løsningen du drømmer om. Kom innom en av våre butikker og vi designer ditt drømmebad i sammen med deg! Baderomsfliser er det naturlige valget på et bad eller våtrom. Flisekompaniet har alt det du trenger av fliser, baderomsmøbler, badekar, dusjløsninger, toalett og . Finn inspirasjon, kontakt rådgiver eller bestill bad hos oss!


Til det lille badet passer en enkel design perfekt, som for eksempel modellen Mono med lakkerte . Tegn ditt drømmebad med Bad og boligs nye 3D boligplanlegger! Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik.

Armaturtrender Design - TIL DITT BADEROM. Spyleplater med Design - Armaturtrender Design - TIL DITT BADEROM. Latteren, samtalene, tankene, beslutningene.


Det er her du kan stenge verden ute og bare være deg selv, eller du kan slippe inn . Se våre flotteste ba til inspirasjon og dagdrømming! Trenger du en stilig lampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper.


KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både. Hjemme hos KK Livings stylist har tidløst og lekkert design sørget for luksus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.