onsdag 15. august 2018

Bad i gammel stil

Det har rene, rette flater som gjør rengjøringen enkel og føles romsligere enn et kabinett. Knottene på skapene er byttet ut, og hun har funnet noen i gammel stil. På vinduene har de satt opp vindusfolie i nostalgisk mønster for å slippe innsyn.


GAMMEL STIL: Gamle trefat er en fin oppbevaring. Vakre smykker er dekorativt og gamle skap rommer mye. Her kan vi få gjemt bort det vi ikke vil vise frem.

Et gammelt vaskevannsfat er prikken over i-en på et nostalgisk bad. På badet er det et lite oppbevaringsrom. Ti fine måter å skape nostalgi på badet.


Drømmer du om engelsk landstil på badet – og kunne å synke ned i et badekar med løveføtter etter en lang dag. Ja, da er det nok av muligheter å velge mellom, noen av mulighetene viser vi deg her. Hvordan kan vi skape et komfortabelt baderom, uten å ødelegge det gamle husets sjel? Mange eiere av eldre hus vil beholde så mye som mulig av de originale løsningene – eller restaurere huset tilbake til gammel stil. En trestige fra det lokale loppemarkedet kan bli en lekker hylle eller håndkletørker, eller kanskje du finner en gammel kommode på loftet som kan bli servantskap med ny bollevask på?


Kombinasjonen av gammelt og nytt interiør kan være lekkert og innbydende.

Er veggene i rommet i gammel stil kan et moderne uttrykk på . I en interiørverden full av streng design og moderne, teknologiske løsninger, finnes det heldigvis fortsatt noen som produserer de gode, gamle kranmodellene, badekarene og historiske flisene. Vi viser deg noen eksempler på hvordan du kan få en nostalgisk stil på badet, perfekt for enhver romantiker! Gustaviansk baderomsskap, med marmorskive for en stk. Servantskap for baderom i massivt tre. Blandebatteri til badekar i gammeldags stil , Patinert messing.


NO: Liten plass eller slunken lommebok trenger ikke ødelegge drømmen om et herlig luksusbad. Har du tenkt på at du kan snekre noen av baderomsmøblene selv? Eller at små detaljer kan gjøre stor forskjell! La deg inspirere av disse drømmebadene, og få KK-stylist Marie Olsson Nylander tips . Den fremhever renheten i et slikt rom. Siden kom jeg aldri hjem fra gården uten en eller annen gammel ting jeg hadde funnet.


Vårt vesle bad under trappen er bygget på 60-tallet og vi har innredet rommet i en stil som passer tiden. Nå sitter vi inne med et bredere grunnlag av kunnskap . Baderommet på omtrent kvadratmeter er ikke så stort, men det har god planløsning og plass til både dusj og badekar. Med et hvitt uttrykk er det lett å endre på tekstiler og farger.


Det er innredet tidløst i landlig stil. Badekaret med løveføtter er fra Mora Classic.

Blikkrakk fra nettbutikken . INTERØR TIL BAD: Glatte, malte flater mot røft og rustikk gjøre rommet spennende og vakkert. SUPERTRENDY: For et minimalistisk, stilrent og moderne ba prøv mikrosement. Kanskje er det en gammel kommode, et konsollbord eller en stol fra loppis som gjør akkurat ditt bad helt unikt. Vi skal pusse opp badet. Dvs male vegger og bytte ut innredning og dusj.


Jeg har så lyst på innredning i gammeldags hvitmalt stil. Litt sånn kolonial tidspr. Gjør badet til husets sensuelle rom.


Duravit feirer sitt 200-årsjubileum med en ny baderomsserie designet av Cecilie Manz. Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Nina Refstie pusset opp boligen som er over 1år gammel.


Noen av de gamle kjennetegnene har hun. Foretrekker du en moderne og enkel stil kan du velge materialer og få det bygget. Vil du heller ha en smule nostalgi får du jakte i bruktbutikker, eller henvende deg til de få badebutikkene som har spesialisert seg på bad i gammel stil. Her finnes det også innredninger i tre. BAD MED ETNISK INSPIRASJON . Flis lagt diagonalt på gulvet.


Enkelt å skifte utrykk på badet ved å velge annen farge på badematter og håndklær. Vaskesøyle er skjult bak en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.