mandag 6. august 2018

Oppdal sten

Oppdal Sten AS er en forholdsvis ung skiferbedrift, men har etablert seg med to skiferbrudd og et moderne produksjonsanlegg. Skifer fra Oppdal Sten er et spennende kvalitetsmateriale og noe av det vakreste du kan. Fra bruddet i Drivdalen ved foten av Dovrefjell, kommer Mørk Oppdal.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Oppdal Sten AS Oppdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Oppdal Sten er totalleverandør av skifer for innvendig og utvendig bruk.


Vi produserer bruddheller og hugde produkter, samt tørrmur og murblokk til murer.

Daglig leder Petter Bye (t.h.) og prosjektleder Geir S. Jacobsen fra Oppdal Sten var begge til stede da kontrakten mellom Statsbygg og .

Oppdal Sten skal levere oppdalsskifer til Nasjonalmuseet og utvinner årlig rundt 75tonn stein i løpet av sommeren. Daglig leder Petter Bye i Oppdal Sten medgir til Adresseavisen at han og hans ansatte er litt på tuppa etter å ha fått nyheten i ettermiddag. Vi er i rute og vår tyske partner Hofmann er også i rute. Så langt har produksjonen gått veldig bra, sier daglig leder i Oppdal Sten, Petter Bye til . Oppdal Sten tilbyr gode betingelser i et ordnet og godt arbeidsmiljø.


Spørsmål angående stillingen rettes til daglig leder Petter Bye på telefon: 4097. Fokus på ergonomi i førerhuset hos Oppdal Sten AS. Et godt sete skal enkelt kunne tilpasses den aktuelle føreren, slik at helkroppsvibrasjoner reduseres, og det . Idebrosjyre i samarbeid med Oppdal Sten AS . I 20åpner det nye nasjonalmuseet på Vestbanetomta i Oslo. Skifer fra Oppdal Sten skal dekke museets fasade, gesims, . Her finner du informasjon om ledelse og styret i Oppdal Sten AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


LinkedIn er verdens største forretningsnettverk, og hjelper fagpersoner slik som Geir Jacobsen Oppdal Sten med å finne innsideforbindelser som kan anbefale . Oppdal Sten er totalleverandør av oppdalsskifer for innvendig og utendørs bruk. Oppdal Sten produserer bruddheller, hugde og sagde skiferprodukter som . Søknaden med vedlegg er tilgjengelige på DMF sin hjemmeside:. Kontaktinformasjonen på denne siden er hentet fra offentlige registre og er ikke kvalitetsikret av 1881. Oppdal Sten Eiendom har besøksadresse Kåsvegen 73Sør-Trøndelag.


Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen utleie av egen . Oppdal Sten Eiendom AS har besøksadresse C/o Oppdal Sten AS Kåsvegen 73Oppdal. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen . Oppdal Sten AS produserer og leverer Oppdalskifer i forskjellige gråtoner fra mørkt til ganske lyst. Den mørke kalles Mørk Oppdal og den lyse kal. Oppdal Sten As - 72400080: Oppdal,Fylke: Oppdal, Oppdaterte firma opplysninger: Oppdal Sten As - 7240008Adresse: Kåsvegen 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.