fredag 3. august 2018

Hus med integrert garasje

Bestilling av huskatalogen; Spørsmål til forhandler; Systemhus Intranett. Har planar om nybygg utpå nyåret og har teikna eit hus eg trur vil møte mine behov. I dette huset er det teikna inn ein garasje på 50mpå sida .

Legg inn mønsåstak i kjøkken og stue for å skape et lyst og luftig inntrykk. Eller hvorfor ikke fjerne veggen mellom . Hus 2er en fin kombinasjon av mur og tre samt valmet tak skaper et. Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom og bad i den.

Boligen har integrert garasje med atkomst til boligen via vaskerom, samt . Marina” er et stort hus med sonedeling og integrert dobbelgarasje. Barneavdelingen innholder bi-inngang, store soverom, vaskerom, bad og bod mens . Dette praktiske huset rommer også en integrert garasje og en stor, delvis. Dette huset er ikke tilpasset ny teknisk standar ta kontakt med din . Herfra går det også trapp opp til den romslige takterrassen over garasjen. Selve garasjen er godt integrert i huset, og har i tillegg en romslig sportsbod helt .

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien. Dette huset er for storfamilien med sine soverom. Ferdighuset er 2mog har bibliotek, integrert garasje og en overbygd balkong.


Huset har også integrert carport med separat utebod. I Mira er nemlig utearealene integrert i bygningsmassen. Del på FacebookDel på TwitterDel på pluskDel på LinkedinDel på. Norske Hus har forhandlere som har realisert boligdrømmer for tusenvis av mennesker i samtlige fylker i Norge.


Skal du bygge garasje kreves byggemelding til kommunen med. Ligger garasjen i huset eller er bygd vegg i vegg med huset, skal alle . Ragnhild er en av våre mest tradisjonsrike husmodeller og er et herskapelig hus med valmet tak, integrert garasje og stor balkong. Boligens beliggenhet er sentral, men likevel skjermet og rolig i Rauland sentrum.


Dette er et hus med en meget spennende arkitektur og en praktisk planløsning. Garasjen er integrert, og derfra kan du gå inn i en sportsbod som igjen fører deg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.